Κοπέλα ανακάλυψε ότι είναι έγκυος όταν πήγε να κάνει πρώτη φορά αποτρίχωση στο μπικίνι! - ήταν μόλις 17 (βίντεο)

Πονούσε πολύ και το υποψιάστηκε η αισθητικός

Μια κοπέλα αποκάλυψε μέσα από το Tik Tok πως έμαθε ότι είναι έγκυος όταν στα 17 της πήγε για πρώτη φορά να κάνει brazilian αποτρίχωση στο μπικίνι.

H Laura, η οποία είναι γνωστή στην πλατφόρμα ως crimpytoses, εξήγησε στους followers της ότι πήγε για την αποτρίχωση, ωστόσο ένιωσε ότι το κερί ήταν καυτό και άρχισε να φωνάζει από τον πόνο.

«Συνέχισα να ουρλιάζω, είπα "αυτό είναι βασανιστικό, θεέ μου"» είπε η κοπέλα από την Αυστραλία εξιστορώντας στο βίντεό της τα όσα έγιναν.

Ωστόσο η αισθητικός δοκίμασε το κερί στον αγκώνα της για να της δείξει ότι δεν ήταν όντως τόσο ζεστό. «Στο τέλος με κοιτάζει και μου λέει "δεν είσαι έγκυος έτσι;"» πρόσθεσε η Laura.

Η ίδια της απάντησε ότι αποκλείεται να είναι έγκυος, όμως όταν σκέφτηκε το πότε της ήθρε τελευταία φορά περίοδος συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είναι! Φυσικά μετά από το περιστατικό έκανε τεστ και επιβεβαίωσε ότι ότι όντως ήταν έγκυος εδώ και πέντε ή έξι εβδομάδες.

 

 

Το πρώτο άτομο που το υποψιάστηκε, όπως θα πει και η Laura στο βίντεό της, ήταν η αισθητικός, καθώς η αποτρίχωση με κερί μπορεί να είναι  πιο επώδυνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επειδή υπάρχει περισσότερη ροή αίματος στο δέρμα γύρω από την περιοχή.

Στα σχόλια πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν στο ότι όντως πονάει περισσότερο όταν είσαι έγκυος, ενώ άλλη γυναίκα είπε, σύμφωνα με την Daily Mail ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά και είχε τακτικές περιόδους «και δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι να ήμουν περίπου έξι μηνών έγκυος και ένιωσα το μωρό να κλωτσά την κοιλιά μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ