Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του Ηρώ, ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό - Τι αποκάλυψε ο γαμπρός για τον πεθερό; (βίντεο)

Το ζευγάρι είναι μαζί 8 χρόνια... 

Ο Γιάννης Μπέζος, μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή και κρατάει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Είναι παντρεμένος από το 1987 με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, με την οποία είναι μαζί από το 1984 και έχει μοιραστεί σε διάφορες περιστάσεις τη θεατρική σκηνή και την τηλεόραση.

Έχουν μία κόρη, την 33χρονη Ηρώ Μπέζου, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για την Ηρώ είναι , πως τα τελευταία 8 χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Μιχάλη Τιτόπουλο. 

Πρόκειται για τον καλλιτέχνη που υποδύθηκε τον γιο της Ελένης Ράντου στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

 

 

Μάλιστα, ο γαμπρός έχει αποκαλύψει ότι έχει γνωρίσει και τον μέλλοντα πεθερό.

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Στούντιο 4», έχει αναφερθεί στο πως γνωρίστηκαν με την Ηρώ Μπέζου αλλά και πως γνώρισε τον πατέρα της.

«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο.

Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό… Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα», έχει πει.

Για τον Γιάννη Μπέζο και τη γνωριμία τους έχει αποκαλύψει: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ