Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Δασκαλάκης μετά την ανακρίτρια: Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα & πολλά σε βάρος της Ρούλας - "Στυγνή δολοφονία", λέει ο δικηγόρος του

Εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, βρέθηκε μετά το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας της 9χρονης προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα . 

Εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι: "Η Ρούλα ήταν υποδειγμα μητέρας, δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια, καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές και τα αποτελέσματα της έρευνας".

"Μεχρι τωρα ξέραμε ότι ήταν παθολογικά τα αίτια θανάτου των παιδιών, δεν είχαμε την παραμικρή υποψία για εγκληματική ενέργεια και τόσα χρονια κυνηγάγαμε ειδικά για τη Μαλένα να πάρουμε μια απάντηση για τον θάνατό της", πρόσθεσε εν συνεχεία ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ τόνισε πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

"Υπάρχουν στοιχεία των Αρχών που αποδεικνύουν πως δεν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες για κακοποίηση, ενώ άλλη μια φορά είχε πάει το παιδί με κάποιες μελανιές στο Καραμανδάνειο, που δεν ήταν...", είπε, χωρίς να ολοκληρώσει την πρότασή του.

"Δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η αίτηση διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά", σημείωσε ο ίδιος ερωτώμενος από δημοσιογράφους εάν κατάθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σε ρώτηση για το εάν έχει επικοινωνήσει όλες αυτές τις ημέρες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι: "Μιλήσαμε με τη Ρούλα την πρώτη ημέρα που ήταν στη ΓΑΔΑ, τις υπόλοιπες δεν απάντησα. Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι''.

Τέλος, σημειώσε ότι "είμαστε ευχαριστημένοι που οι αρχές ερευνούν το θέμα της σπιτονοικοκυράς για να φανεί η αλήθεια".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ