45 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Απρίλιο 2022 - Floral, rainbow nails & παστέλ αποχρώσεις

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια που θα σε ενθουσιάσουν... 

Όπως συνηθίζουμε κάθε μήνα, έτσι υποδεχόμαστε και τον Απρίλιο προσφέροντας έμπνευση για τα μανικιούρ του μήνα.

Με βάση λοιπόν τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022 και τα σχέδια νυχιών με τα περισσότερα likes στο Instagram αυτή την εποχή, δημιουργήσαμε μια μηνιαία συλλογή για όλα τα γούστα.

Από το γαλλικό μανικιούρ και τις υπέροχες ανανεωμένες εκδοχές του μέχρι τα πιο φρέσκα διακριτικά σχέδια νυχιών. Και από τα περίτεχνα nail art patterns που ξεχώρισαν πρόσφατα μέχρι τα κόκκινα νύχια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το Πάσχα. 

Ετοιμάσου λοιπόν να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να βρεις το επόμενο μανικιούρ που σου ταιριάζει!

Προτάσεις για ανανεωμένο γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις, όμως τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά απογειωθεί με τις ανανεωμένες εκδοχές του.

Και παρότι τη φετινή Άνοιξη  έχει την τιμητική του το κλασικό γαλλικό σχέδιο με τη γαλακτερη βάση που μοιάζει βγαλμένο από τα 90s, υπάρχουν αμέτρητες ακόμη επιλογές.

Παίξε λοιπόν με το πάχος της γραμμής, τα χρώματα και τα διάφορα στυλ όπως τη διπλή γραμμή, το πλάγιο ή το ανάποδο γαλλικό και θα έχεις ένα ξεχωριστό μανικιούρ που θα είναι μέσα στη μόδα.

Διακριτικά αλλά εντυπωσιακά σχέδια νυχιών

Αν αναζητάς ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών που να μην περνάει ωστόσο απαρατήρητο, σίγουρα θα πήρες ήδη αρκετές ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Με αποχρώσεις όπως το λιλά, το baby blue, το απαλό κίτρινο ή πράσινο, καθώς και το καφέ που παραμένει top επιλογή, μπορείς να δημιουργήσεις απίθανα chic nails.

Και βέβαια μην ξεχνάς τις παστέλ αποχρώσεις στα νύχια που κάθε χρόνο αυτή την εποχή ξεχωρίζουν!

Όσο για τα σχέδια; Πέρα από τα μονοχρωματικά μανικιούρ, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τα rainbow nails σε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ή κάνοντας ένα συνδυασμό παστέλ αποχρώσεων.

Εναλλακτικά, υπάρχουν οι διακριτικές εκδοχές των swirl nails με απαλές αφηρημένες καμπύλες γραμμές, καθώς και τα floral νύχια με κομψά σχέδια που αποτελούν κορυφαία τάση για τη σεζόν αναφέρει το beautetinkyriaki.gr

Περίτεχνα nail art για τέλειο μανικιούρ τον Απρίλιο 2022

Αν είσαι fan των nail art σχεδίων που τραβούν αμέσως την προσοχή, τότε αυτά τα νύχια είναι για σένα! Πρόκειται για περίτεχνες δημιουργίες που πιθανότατα θα χρειαστούν τη βοήθεια της μανικιουρίστ σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Εντυπωσιακά φλοράλ σχέδια, indie nails και animal prints έχουν εδώ την τιμητική τους. Εξίσου όμορφα όμως είναι τα abstract nails.

Και όπως θα παρατήρησες, τα έντονα χρώματα και οι μεταλλικές λεπτομέρειες (κυρίως σε χρυσό) βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων από τις πιο διάσημες nail artists.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ