Υπέροχη! Η απάντηση του Jason Momoa για τον φημολογούμενο νέο δεσμό του με την όντως ωραιότατη Kate Beckinsale (βίντεο)

Τελικά οι δύο ηθοποιοί έχουν σχέση; 

Ο Jason Momoa αποκαλύπτει την κατάσταση της σχέσης του με την Kate Beckinsale, αφού εθεάθη να προσφέρει στην ηθοποιό το παλτό του κατά τη διάρκεια του Vanity Fair Oscars afterparty 2022. 

 

 

 

 

Ο πρωταγωνιστής του "Aquaman" παρευρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα της ταινίας "Ambulance" με πρωταγωνίστρια την Eiza González και ρωτήθηκε αν έχει δεσμό με την Kate, ωστόσο ο ηθοποιός συνέχισε να εξηγεί τι συνέβη, αποκαλύπτοντας ότι οι χρήστες του διαδικτύου το παρατράβηξαν.

Ο Jason απάντησε  λέει ότι "δεν είναι μαζί" και περιέγραψε την κατάσταση ως "τρελή".

 

 

 

 

Οι δυό τους περνούσαν ωραία εκείνη την στιγμή και απλώς είχαν "μια συζήτηση για τη χώρα της ηθοποιού", καθώς εκείνος ήταν πρόσφατα "στην Αγγλία για τις ανάγκες του "Aquaman 2". 

"Όλοι ρωτάνε, βγαίνετε;' Όχι, όχι.  Η γυναίκα απλά κρύωνε", αποκάλυψε και πρόσθεσε: "Απλά ήμουν τζέντλεμαν. Τώρα, δεν δίνω το παλτό μου σε κανέναν"/. 

 

 

Ο 42χρονος ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο για να δηλώσει ότι δεν τα ξαναβρίσκει με τη Lisa Bonet, παρά τις φήμες στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι δίνουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

"Δεν είμαστε ξανά μαζί. Είμαστε οικογένεια. . . Έχουμε δύο όμορφα παιδιά μαζί", διευκρίνισε ο Momoa και πρόσθεσε: "Δεν θα τα ξαναβρούμε. Είμαστε οικογένεια για πάντα"

 

Οι δύο αστέρες έχουν μαζί την 14χρονη Λόλα και τον 13χρονο γιο Nakoa-Wolf. Ο Momoa έχει επίσης πολύ καλή σχέση με την κόρη της Bonet, Zoe Kravitz, δείχνοντας πρόσφατα την υποστήριξή του στην πρεμιέρα του "The Batman. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ