Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: ''Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τον Μπάμπη, τη μικρή νυφίτσα''

Ο πατέρας της Καρολάιν έναν χρόνο μετά ξανά μιλάει ενόψει της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου... 

Αύριο ξεκινά η δίκη για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Kράουτς που συγκλόνισε περυσι τον Μάιο όλη την Ελλάδα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στραγγάλισε την 20χρονη σύζυγό του και άφησε πάνω στο άψυζο σώμα της το μόλις 11 μηνών μωράκι τους. 

 

 

Η Καρολάιν είχε και βρετανική καταγωγή και έτσι το άγριο έγκλημα μαπασχόλησε όχι μόνο τα ελληνικά αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε επίσης: Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη που ξεγέλασε τον κόσμο»

Ενόψει λοιπόν της δίκης ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στην Daily Mail και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον συζυγοκτόνο πιλότο, «νυφίτσα».

Συγκεκριμένα είπε: "Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης, θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την κόρη μου και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.

 

"Θα αναφέρει επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Αυτό δεν είναι ορθό όμως, καθώς κοιμόταν για αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε"

Και πρόσθεσε: "Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα"

 

Πέρυσι, μετά την αρχική σύλληψη του Αναγνωστόπουλου, λίγες ώρες αφότου έκλαψε με κροκοδείλια δάκρυα στην κηδεία της Καρολάιν και αγκάλιασε τη μητέρα της, ο κ. Crouch είπε ότι θα του είχε "τινάξει τα μυαλά στον αέρα",  αν ήξερε την αλήθεια.

Ο κ. Crouch, ο οποίος ζει στο νησί της Αλοννήσου, εξήγησε πώς η ασθένειά του θα τον κρατήσει μακριά από τη δίκη και είπε: "Θα ήταν αδύνατο για μένα να κάνω το ταξίδι στην Αθήνα, ωστόσο η Susan θα πάει.

"Θα μείνω εδώ και θα προσέχω τη Λυδία", καταλήγει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ