Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Εκθαμβωτική για άλλη μια φορά - Το σεμνό βασιλικό σύνολο με τις λευκές & χρυσές λεπτομέρειες (φωτό)

Η ασυναγώνιστη εμφάνισή της.... 

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας συμμετείχε σε Iftar στο ιστορικό κάστρο Karak,  την Τρίτη, το οποίο φιλοξένησε μια ομάδα γυναικών που έχουν συνεισφέρει στην τοπική κοινότητα.

Η βασίλισσα Ράνια επαίνεσε τις γυναίκες για το ρόλο τους στην εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και την ανθρωπιστική βοήθεια.

 

 

 

 

 

 

Για όσους εδεν γνωρίζουν το Ραμαζάνι περιλαμβάνει δύο κύρια γεύματα: το Σουχούρ, πριν από την ανατολή, και το Iftar, μετά από τη δύση. Έτσι το Iftar είναι το βραδινό γεύμα με το οποίο οι μουσουλμάνοι τελειώνουν την καθημερινή νηστεία του Ραμαζανιού.

 

 

 

 

 

 

"Το Ραμαζάνι είναι πάντα ένας μήνας καλής θέλησης, ευλογιών και επανασύνδεσης με τους αγαπημένους μας, αλλά φέτος το νιώθουμε ακόμα πιο ξεχωριστό από το συνηθισμένο - ίσως επειδή δεν μπορέσαμε να βρεθούμε για ένα τέτοιο ιφτάρ τα τελευταία δύο χρόνια", δήλωσε η βασίλισσα Ράνια σύμφωνα με το arabnews.com.

 

 

Η royal επέλεξε μια εμφάνιση με τρία κομμάτια. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο που είχε έναν φιόγκο στο λαιμό το οποίο συνδύασε με Η λευκή μπλούζα με, αμάνικο μαύρο μάξι φόρεμα σε ίσια γραμμή. Το έσφιξε στη μέση της με μια φαρδιά ζώνη με χρυσή λεπτομέρεια.

Το μακιγιάζ της ήταν υπέροχο σε γήινες αποχρώσεις, ενώ αυτό που εβτυπωσίασε πιο πολύ απ'ολα ήταν ο πανέμορφος χαμηλός και περίτεχνος κότσος της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ