Άκης Πετρετζίκης - Κατερίνα Στικούδη: Μιλάνε για τα παιδιά τους & λιώνουν - ''Ήθελα να πάρει τα μάτια μου'', λέει ο σεφ (βίντεο)

Δείτε τι αποκάλυψαν για τα μωράκια τους... 

Κατερίνα Στικούδη και Άκης Πετρετζίκης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σίγουρα το αποτέλεσμα που έδωσαν και οι δύο ήταν εξαιρετικό.

Μία συνεργασία που σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα έκαναν οι δύο τους, για χάρη της γνωστής εταιρίας ρούχων ΒSB. Ο πασίγνωστος Έλληνας masterchef όπως είναι γνωστό ενώνει την μαγειρική με την μόδα μέσα από το Style your Food by BSB. 

Το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια και ο σεφ, συζήτησαν λίγο για τη ζωή τους, για τα… θέλω τους το φαγητό, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για τα μωράκια τους. 

 

 

Η Κατερίνα Στικούδη τον Οκτώβριο του 2021 το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι, ενώ ο αγαπημένος μας μάγειρας απέκτησε με την σύζυγό του έναν γιο, τον 9 μηνών Αχιλλέας και τώρα περιμένει και το δεύτερο. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν στη συνέχεια να μη μαγειρέψουν κιόλας, αφού ο Άκης Πετρετζίκης, της έδειξε πώς μπορεί να φτιάξει γρήγορα και εύκολο, το πιο λαχταριστό burger... το Στικουδομπέργκερ, όπως το αποκάλεσε η ίδια αργότερα. 

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησής τους για τα παιδάκια τους, ο Άκης αποκάλυψε πως ο γιος του δεν έχει πάρει τα μάτια του. ''Ήθελα ο γιος μου να πάρει το χρώμα'' είπε, κάνοντας φυσικά πλάκα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ