Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας & ο βασιλιάς της αγκαλιά ανάμεσα στις τουλίπες - Τα ασορτί blue navy σύνολα (φωτό)

Το Oscar de la Renta φόρεμα της royal

Επίσκεψη στη Νότια Ολλανδία πραγματοποίησε ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

Ειδικότερα η 51χρονη μητέρα τριών παιδιών και ο 54χρονος σύζυγός της βρέθηκαν στο Dune and Bulb και πόζαραν μεταξύ άλλων σε ένα χωράφι με τουλίπες, στην περιοχή του Hillegom.

 

 

 

 

 

 

Σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην σελίδα της βασιλικής οικογένιας διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Μετά από μια ξενάγηση στην εταιρεία λαμπτήρων WF Leenen, ακολούθησε μια συνάντηση με εκπροσώπους από τη βιομηχανία λαμπτήρων.  Ο κλάδος είναι παγκόσμιος παίκτης, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει προκλήσεις για να διατηρήσει και να ενισχύσει τη θέση του.

Στο Hillegom, ο βασιλιάς Willem-Alexander και η Queen Máxima επισκέφτηκαν το The Tulip Barn, το οποίο συνδυάζει έξυπνα τα χωράφια με βολβούς και τον τουρισμό. Για παράδειγμα, έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό χωράφι με τουλίπες όπου οι τουρίστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες».

 

 

 

 

 

 

Σε μια από τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί βλέπουμε τον βασιλιά της Ολλανδίας να έχει περάσει το χέρι του γύρω από τον ώμο της γυναίκα τους η οποία κρατά στα χέρια της ένα μπουκέτο με τα πανέμορφα λουλούδια.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eeveliz (@eeveliz)

 

Για την περίσταση η Μάξιμα είχε επιλέξει ένα μακρυμάνικο φόρεμα Oscar de la Renta με ασορτί navy παλτό και καπέλο.  Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με γόβες στιλέτο στους ίδιους τόνους και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

Στα μπλε ήταν ντυμένος και ο μονάρχης, ο οποίος φόρεσε ένα κοστούμι, στο ίδιο χρώμα με το σύνολο της συζύγου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ