Top Woman η 50χρονη Chalise: Έχει ήδη 8 παιδιά και είναι έγκυος στο εγγονάκι της - γιατί το έκανε (φωτό)

Δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να περάσει άλλη μια εγκυμοσύνη

Η 50χρονη Chalise Smith είναι ήδη μαμά οκτώ παιδιών, αλλά δεν είχε κανέναν ενδοιασμό στο να περάσει άλλη μια εγκυμοσύνη.

Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, αφού η γυναίκα κυοφορεί το εγγονάκι της. Βλέπετε η 50χρονη ενεργεί ως παρένθετη μητέρα για την 24χρονη κόρη της Kaitlyn Munoz.

Σύμφωνα με το mtero.co.uk  όταν η Kaitlyn, από το Ελ Πάσο, στο Τέξας των ΗΠΑ, έμαθε ότι ήταν στείρα λόγω του συνδρόμου Sjogren - ενός αυτοάνοσου νοσήματος - η Chalise ήταν πρόθυμη να βοηθήσει.

Η Kaitlyn πάσχει επίσης από ενδομητρίωση, αλλά είχε την τύχη να συλλάβει τον πρώτο της γιο, τον Κάλαχαν - που είναι δύο ετών σήμερα - μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, προτού διαγνωστεί με Sjogren.

«Το 2019, πάλευα ήδη με τη στειρότητα λόγω της ενδομητρίωσης μου και προσπαθούσα για τρία χρόνια να κάνω παιδιά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, ο σύζυγός μου Miguel, 30 ετών, εκπαιδευμένος δικηγόρος, και εγώ αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε έναν γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα έμβρυα.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Έβαλα δύο έμβρυα που είχαν ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο γιος μου Κάλαχαν. Η εγκυμοσύνη πήγαινε πολύ καλά, μέχρι που είχα μια έξαρση στην 32η εβδομάδα που οδήγησε στη διάγνωσή μου. Μου είπαν οι επαγγελματίες υγείας ότι δεν θα ήταν ασφαλές να κυοφορήσω πλέον παιδιά».

Η 24χρονη δήλωσε ακόμα ότι ήταν συντετριμμένη αφού «ήταν πάντα το όνειρό μου να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, ήταν όνειρό μου να γίνω μαμά με πολλά παιδιά από τα οκτώ μου.»

Η Chalise, ιδιοκτήτρια της Hee Haw Farms στη Γιούτα, λυπήθηκε όταν έμαθε ότι η κόρη της δεν θα μπροούσε να κάνει άλλα παιδιά και προσφέρθηξε να γίνει παρένθετη μητέρα.

«Σκέφτηκα  πώς δεν θα μπορούσε να κάνει άλλα παιδιά, κράτησα τις σκέψεις μου κρυφές για καιρό, ακόμη και από τον σύζυγό μου Kyle, 51 ετών», είπε η Chalise.

«Η κλήση μου ήταν σαν μια στιγμή της μοίρας και για τους δυο μας. Είπα στην Kaitlyn ότι όλοι έπρεπε να είναι 100% σίγουροι για αυτό ο Kyle, ο Miguel και η ίδια η Kaitlyn. Ήμουν ήδη 100% μέσα, αλλά αν υπήρχαν μεμονωμένες αμφιβολίες από κάποιον που εμπλέκεται στην απόφαση, δεν ήθελα να συνεχίσω να πιέζω» πρόσθεσε η 50χρονη μητέρα.

Ακόμα είπε ότι: «Όλοι συμφώνησαν και ο σύζυγός μου ήταν 110% μαζί μου σε όλη τη διαδρομή.»

Λόγω της ηλικίας της Chalise, χρειάστηκε να κάνει αρκετές εξετάσεις πριν πάρει το «πράσινο φως», από τους γιατρούς για να γίνει παρένθετη μητέρα. Έχοντας όμως περάσει οκτώ υγιείς εγκυμοσύνες, έλαβε το ξεκάθαρο «ναι».

Emma Lee West Photography/Mercur

Τον Σεπτέμβριο, της εμφυτεύσαν δύο έμβρυα και τώρα είναι έγκυος στην κόρη της Kaitlyn, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Μάιο!

Η Kaitlyn είπε: «Σοκαρίστηκα τόσο πολύ όταν η μαμά μου προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα, ήταν πάντα τόσο υποστηρικτική σε αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή και στα όνειρά μου να κάνω μια μεγάλη οικογένεια.

Ξέρω ότι όλες οι εγκυμοσύνες της πήγαν τέλεια και ότι είναι εξαιρετικά υγιής, επομένως δεν αμφέβαλα ποτέ ότι θα υπήρχαν προβλήματα με το να είναι η παρένθετη μητέρα μου».

Η Chalise πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δω την εγγονή μου για πρώτη φορά. Νομίζω ότι το αποκορύφωμα της όλης εμπειρίας της παρένθετης μητρότητας θα είναι το να δω το πρόσωπο της κόρης μου να φωτίζεται καθώς καλωσορίζει τη δική της κόρη στον κόσμο δίπλα μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ