Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Οι νέες εμφανίσεις της royal - ανατολίτικα outfits με μοντέρνες πινελιές (φωτό & βίντεο)

Γνωρίζει πως να πετύχει μια στυλάτη εμφάνιση, χωρίς να κάνει υπερβολές

Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις κομψές και «φρέσκιες» εμφανίσεις της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας!

Η Royal ξέρει πως να συνδυάζει ρούχα εμπνευσμένα από τις παραδόσεις της χώρας της, με μοντέρνα κομμάτια.  Την ίδια ώρα γνωρίζει πως να πετύχει μια στυλάτη εμφάνιση, χωρίς να κάνει υπερβολές.

 

 

Η 51χρονη έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της στο Instagram εικόνες και βίντεο από δύο επίσημες εμφανίσεις που έκανε μαζί με τον βασιλιά Αμπντάλα.

Για αυτές τις εκδηλώσεις, που σχετίζονται με την έναρξη του Ραμαζανιού, η βασίλισσα επέλεξε σύνολα με ανατολίτικο πνεύμα.

 

 

 

 

 

 

Ειδικότερα το βασιλικό ζεύγος συνάντησε πριν μερικές ημέρες μια ομάδα νεαρών Ιορδανών στο παλάτι  Al Husseinieh με την royal να επιλέγει ένα παραδοσιακό λιλά φόρεμα από τον Intesar Abdoh, συνδυασμένο με μια μικρή κρεμ τσάντα Bottega Veneta.

 

 

 

 

 

 

Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με λευκά παπούτσια, ενώ είχε τα καστανά μαλλιά της κάτω.

Η βασίλισσα Ράνια, ο βασιλιάς της Ιορδανίας και ο γιος τους, ο διάδοχος πρίγκιπας Χουσείν, συναντήθηκαν επίσης με μια ομάδα ορφανών παιδιών και νέων.

«Τα χαμόγελα σας μου έφτιαξαν τη μέρα!» διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που έχει γίνει στην επίσημη σελίδα της 51χρονης, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε να φορά ένα τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με λευκή ανατολίτικη μπλούζα.

 

 

 

 

 

 

Συμπλήρωσε το look της με Jimmy Choo croco γόβες, αλλά και το χρυσό διαμαντένιο βραχιόλι, που φέρει τα αρχικά της και το οποίο είναι δημιουργία της Αμερικανίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Jennifer Meyer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ