Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έγκυος στο τρίτης της παιδί - Η ανάρτηση στο Instagram & o προβληματισμός της

''Σε αυτη την εγκυμοσύνη θα κάνω περισσότερη γιόγκα'' είπε... 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό  της, Σαμ Ασγκάρι.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τα κιλά που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

 

 

 

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε, εξηγώντας ότι έκανε το τεστ αφού παρατήρησε ότι είχε πάρει βάρος. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα αποκτήσω μωρό», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

 

 

Μάλιστα η τραγουδίστρια, ανέφερε ότι η κοιλιά της μεγαλώνει αρκετά γρήγορα και μπορεί να υπάρχουν «δύο εκεί μέσα», κάτι που φαίνεται ότι της δημιουργεί ένα έξτρα άγχος.

 

 

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, με τον οποίο  παντρεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου το 2004. Το Σεπτέμβριο του 2005 απέκτησε ένα αγοράκ τον Sean Preston και το Σεπτέμβριο του 2006 ένα ακόμα αγόρι, τον Jayden James. Το ζευγάρι χώρισε το 2006.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ