Vintage pic από τη βάφτιση της Σάντρας Βουτσά: Οι γονείς της, ο νονός Δαλιανίδης, ο Φίνος, ο Βογιατζής, ο Κατσαρός

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το παρελθόν

Μια απίθανη vinatge φωτογραφία από την βάφτισή της, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Σάντρα Βουτσά.

Στη εικόνα βλέπουμε την Σάντρα μικρούλα στην αγκαλιά του μπαμπά της Κώστα Βουτσα, την μητέρα της Έρρικα Μπρόγιερ, τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιάννη Δαλιανίδη - που ήταν και ένας από τους νονούς της - τον Φιλοποίμην Φίνο, αλλά και τον Γιάννη Βογιατζή.

«Βρήκα αυτήν την φωτό...κ ήθελα να την δείτε...Είναι από την βάφτιση μου κ στην φωτό,όπως την κυττατε(από αριστερά) είναι ο σπουδαίος μουσικός, μαέστρος κ συνθέτης Γιώργος Κατσαρος,ο ένας μου νονός ο υπεροχος Γιαννης Δαλιανιδης, εγω (...?) ο πατέρας μου, η μητέρα μου,ο άλλος μου νονός ο καταπληκτικός Φιλοποίμην Φίνος κ ο μοναδικός Γιαννης Βογιατζης....

Οταν κυτταμε φωτογραφίες κ ειδικά από το ξεκίνημα της ζωής μας,ποσό νέοι ήταν όλοι,ποσό μικρούλα ήμουν εγω,ποσό αλλάζουν τα πράγματα,ποσό αλλάζουμε εμεις...οι αγαπημένοι μας άνθρωποι που έφυγαν,ποσό αλλάζει η ζωή,πως ήμασταν τότε μωρά κ σήμερα φτάσαμε εδώ,με τόσες δυσκολίες, τόσες ανατροπές στην ζωή μας....Είναι συγκλονιστικό ποσα πολλα πράγματα σου θυμίζει μια φωτογραφία....».

Να σημειωθεί ότι ο αείμνηστος ηθοποιός εκτός από την Σάντρα, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Μπρόγιερ, έχει ακόμα τρία παιδιά: την Θεοδώρα και τη Νικολέτα από την Θεανώ Παπασπύρου και τον μικρό Φοίβο,  από την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια «έφυγε» από την ζωή τον Ιανουάριο του 2020, σε ηλικία 77 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ