Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μπενάκη, Γουλανδρή: Ξεχωρίσαμε τις ομορφότερες λαμπάδες - Για να τις κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα

Συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα κάθε ιδρύματος και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν την αυθεντική ατμόσφαιρα των ημερών.

Το Πάσχα απέχει μόλιες λίγες ημέρες μακριά και ήρθε η ώρα να ψωνίσουμε πάλι για τα βαφτιστήρια μας. 

Για μία ακόμη χρονιά, μεγάλα μουσεία και ιδρύματα σας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξετε λαμπάδες και πασχαλινά δώρα από τα e-shops τους και έτσι να προσφέρετε χαρά και δώρα υψηλής αισθητικής σε παιδιά και ανήλικες....

Μπορείτε να διαλέξετε τα δώρα σας και τα πασχαλινά κεριά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων , που θα ομορφύνουν τις ημέρες του Πάσχα. 

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

  • € 15 

    Κεραμικό χειροποίητο λουλούδι για λαμπάδα.

    *κάθε λουλούδι έχει μοναδικό σχήμα

  • € 12 

    Λαμπάδα με ξύλινο αλογάκι.

  • € 20  Χειροποιήτη λαμπάδα με κόκκινο μαρμάρινο αυγό.

Μουσείο Μπενάκη

25,00 € Λαμπάδα - Παπαρούνα

35,00 Λαμπάδα - Αμαλία

20,00 €  Λαμπάδα - Κέντημα

Μουσείο Γουλανδρή

30,00 €  Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με κεραμικά στοιχεία. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή από την Χριστίνα Μόραλη.

 

22,00 € Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με στοιχεία από plexiglass εμνευσμένα από το γλυπτό του François-Xavier Lalanne «Ρινόκερος», 1978, της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

22,00 € Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με στοιχεία από plexiglass εμνευσμένα από το γλυπτό του Edgar Degas «Μικρή χορεύτρια δεκατεσσάρων ετών», π. 1878-1881, της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ