Η ψυχολόγος της Καρολάιν καταπέλτης στο δικαστήριο - ''Η κοπέλα μου είχε πει είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, σιχαίνομαι τον άνθρωπο''

''Η Καρολάιν δεν είχε χρήματα επάνω της, της τα έπαιρνε ο κατηγορούμενος''...

Συνεχίζεται η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, σιχαίνομαι τον άνθρωπο». Αυτά ήταν τα λόγια της Καρολάιν, σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, όταν στην πρώτη συνεδρία τής ζήτησε να περιγράψει τη σχέση με τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Έβλεπα ένα ωραίο χαμόγελο, αλλά καταλάβαινα ότι οι μώλωπες της ψυχής ήταν κρυμμένοι πίσω από αυτό χαμόγελο», κατέθεσε η μάρτυρας στο δικαστήριο, η οποία δήλωσε ότι νιώθει πως είναι η φωνή της Καρολάιν.

 

 

Η μάρτυρας υποστήριξε πως εξ αρχής είχε υποπτευθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος της νεαρής μητέρας, έχοντας αντιληφθεί το πώς λειτουργούσε η σχέση του ζευγαριού.

«Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντάς το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του».

Πρόεδρος: Πείτε μας, πώς ήρθατε σε επαφή;

Μάρτυρας: Από τα μέσα Νοεμβρίου 2020 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Το ζευγάρι ήρθε στο γραφείο μου με το μωράκι στο καρότσι, κάθε φορά το έφερναν μαζί.

Η Καρολάιν βίωνε μια κατάθλιψη λοχείας, μου είπαν, και θεώρησαν ότι έπρεπε να με επισκεφθούν.

Η μάρτυρας περιέγραψε πως στην πρώτη τους συνεδρία οι δύο σύζυγοι ήρθαν μαζί. Άκουσε και τους δύο και στη συνέχεια η σύμβουλος ψυχικής υγείας ζήτησε να μιλήσει μόνο στην Καρολάιν.

«Ο σύζυγος παρουσίαζε μια ιδανική σχέση, με ταξίδια, έρωτα, πάθος. Μου αναφέρθηκε ότι λόγω μιας αποβολής πριν από τη γέννηση του μωρού η Καρολάιν βίωνε κατάθλιψη. Του ζήτησα να περάσει έξω. Με το που φεύγει, η πρώτη κουβέντα της Καρολάιν ήταν ''θέλω να φύγω από το σπίτι, να πάρω το παιδί μου και να φύγω''.

Αυτή η μεγαλειώδης εικόνα του γάμου αποδομήθηκε σε μια ερεβώδη κατάσταση. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα;», κατέθεσε η μάρτυρας.

 

 

Συνέχισε, περιγράφοντας περιστατικά από τις συνολικά 12 συνεδρίες που έκανε με το ζευγάρι, άλλοτε από κοινού και άλλοτε με κάθε έναν χωριστά.

«Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί 20 ετών. Τη ρώτησα για τη διαφορά ηλικίας, έκλαιγε, μου έλεγε για την αποβολή της. Ήταν ένα παιδί που πολλές φορές φοβόταν. Όταν ήθελε να δώσει αρνητική απάντηση έλεγε ''όχι''. Αν συμφωνούσε, δεν μιλούσε…

»Μου είπε ότι θέλει να πάρει το παιδί της και να φύγει, ότι δεν πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά λόγω του παιδιού. Ήθελε να φύγει γιατί αισθανόταν ότι έχανε τον εαυτό της, τη ζωή της.

»Στην Αλόννησο είχε πάρα πολλές δραστηριότητες, κοινωνική, λάτρευε τα ζώα, ήταν η χαρά της ζωής. Έβλεπα ένα ωραίο χαμόγελο, αλλά καταλάβαινα ότι οι μώλωπες της ψυχής ήταν κρυμμένοι πίσω από αυτό χαμόγελο. Νιώθω ότι είμαι η φωνή της ψυχής της Καρολάιν», ανέφερε η μάρτυρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ