Χώρισαν Rihanna & A$AP Rocky λίγο πριν γεννήσει το πρώτο τους παιδί; - Oι φήμες πως την απάτησε ο ράπερ

Είναι μόνο φήμες που ξεκίνησαν στο Twitter, ή η πραγματικότητα;

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Ριάνα, διανύει την πιο ομορφη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιτό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. 

Η ίδια το τελευταίο διάστημα, κάνει όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

 

 

Παρόλα αυτά και ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια στην προσωπική της ζωή, φήμες λένε, πως ο αύντροφός της, ράπερ A$AP Rocky, την απάτησε. Λίγο πριν γεννήσει. Και αυτό μας δίνει Khloe Kardashian και Tristan Thompson vibes. 

Ενώ περιμένουν λοιπόν, να γεννηθεί το μωρό τους και μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο δημοσιοποίησης της σχέσης τους, όλα φαίνεται πως κατέρρευσαν. 

 

 

 

 

 

 

Ο Louis Pisano, influencer και σχολιαστής μόδας που στο Instagram έχει 130 χιλ. followers και περισσότερους από 19 χιλιάδες στο Twitter, έβαλε φωτιά στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα καυτό μήνυμα αναφέρει το marca

 

 

 

"Η Rihanna και ο ASAP Rocky χώρισαν. Η τραγουδίστρια τον χώρισε, αφού τον έπιασε να την απατά με την σχεδιάστρια παπουτσιών του Οίκου Fendy  Amina Muaddi", ανέφερε το σχόλιο στον λογαριασμό του @LOUIS_VIA_ROMA.

 

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Rihanna έκανε unfollow τη σχεδιάστρια παπουτσιών.  Το Twitter λοιπόν, άρχισε να αναρωτιέται μήπως έπαψε να την ακολουθεί επειδή κάτι συνέβη μ’ εκείνη και τον A$AP Rocky στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ