Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Η ινκόγκνιτο επίσκεψη σε Ελισάβετ-Κάρολο - Δεν τους κατάλαβε κανείς (φωτό)

Εκπληξη χθες στη Βρετανία, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν μαζί -για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια- την Βασίλισσα Ελισαάβετ... 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συναντήθηκαν χθες με την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun σχετικά με την επίσκεψή τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε για τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο, ενώ η Μέγκαν πιστεύεται ότι δεν έχει βρεθεί στη χώρα από το 2020.

 

 

Ερχομενοι στην Ευρώπη για να παραστούν στα Invictus Games στην Ολλανδία, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν μια στάση στη Βρετανία. Επίσκεψη ινκόνγκνιτο, δεν τη γνώριζε κανείς εκτός παλατιού, έγινε με απόλυτη μυστικότητα και τα βρετανικά ΜΜΕ τα οποία καθόλου δεν αγαπά η Μέγκαν το έμαθαν... κατόπιν.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun,η Μέγκαν και ο σύζυγός της,  συναντήθηκαν επίσης με τον πρίγκιπα Κάρολο στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Κάστρο του Ουΐνδσορ και κατά την ίδια πηγή αυτή ήταν η πρώτη κοινή επίσκεψη του ζευγαριού στη Βρετανία από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020.

 

 

Η βασίλισσα, η οποία αργότερα μέσα στον μήνα θα γίνει 96 ετών, αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και δεν παρέστη στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουΐνδσορ, ενώ δεν θα παραστεί και στην τελετή για την ημέρα του Πάσχα στο Ουΐνδσορ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ