Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Απριλίου ρίχνει φως στις σκιές & στα σκοτάδια της ψυχής

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε τα χειριστικά παιχνίδια.

Μπορεί αυτή η Πανσέληνος να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας.

Από την άλλη, ρίχνει φως στις σκιές και στα σκοτάδια της ψυχής, δίνοντας μας μια μοναδική ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε.

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό και πάλι όμως η επιρροή της Πανσελήνου θα εξακολουθήσει λίγο. Έτσι το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι αρκετά «βαρύ» από πλευράς ενέργειας. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η Πανσέληνος απέναντι σας. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους.

Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας με ανωτέρους και προϊσταμένους. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Κριοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ήπια, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει περισσότερη ικανοποίηση χωρίς να νιώθετε καμία υποχρέωση να ακολουθήσετε προγράμματα άλλων. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Ταύροι, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά πιο επιστάμενα, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό, αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα.

Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους.

Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και δίνει στη μέρα πιο κοινωνική διάσταση. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να έρθετε σε επαφή με κόσμο, η μέρα προσφέρεται. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κάθε άλλη περίπτωση μια Πανσέληνος στον φιλικό σας Ζυγό, σαν κι αυτή του Σαββάτου, θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας για σας που είστε γονείς ή την απογείωση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σας σχεδίου. Όμως αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας.

Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες της δουλειάς, με τον χώρο του σπιτιού, αλλά και με τη φυσική σας κατάσταση. Μια βόλτα με φίλους θα βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο. Από την άλλη, μπορεί να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε μια προεργασία για τις υποχρεώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ