Ερωτευμένος Jeff Bezos: Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σε ρομαντικό weekend με την σέξι Lauren του (φωτό)

Πέρασαν χαλαρές στιγμές στη θάλασσα

Ρομαντική απόδραση για τον Jeff Bezos και την lauren Sanchez που εκμεταλλεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές στη θάλασσα.

Η σέξι φιλενάδα του 58χρονου μεγιστάνα δημοσίευσε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.

«Όταν επιτέλους έχει έρθει Σαββατοκύριακο και μπορείς να διασκεδάσεις και να εξερευνήσεις νέα νερά» έγραψε στο post της η 52χρονη Lauren.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Sanchez και ο Jeff Bezos δημοσιοποίησαν τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019 μετά τον χωρισμό του τελευταίου με τη σύζυγό του MacKenzie, η οποία λέγεται ότι «έφυγε» από τον γάμο της με τον μεγιστάνα με 38 δισ δολάρια.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την ιστορία πάντως η αξία του Jeff Bezos υπολογίζεται στα 168.5 δισεκατομμύρια δολάρια! Τον «τρώει» βέβαια ο Elon Musk της Tesla με 244.2 δισεκατομμύρια!

Ποια είναι η 52χρονη φιλενάδα του Jeff Bezos

Στην περιγραφή που δίνει στο Instagtram η ίδια αναφέρει ότι είναι βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος, ιδρυτής της Black Ops Aviation & Αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund.

Στην Wikipedia διαβάζουμε ότι η Lauren Wendy Sánchez (γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1969) είναι Αμερικνίδα προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης που κέρδισε φήμη ως ρεπόρτερ ψυχαγωγίας και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων.

Υπήρξε φιλοξενούμενη οικοδέσποινα στο The View, συμπαρουσιάστρια στο Good Day LA του KTTV Fox 11 και παρουσιάστρια στο Fox 11 Ten O'clock News και παρουσιάστρια και ειδική ανταποκρίτρια στο Extra. Η Sánchez ήταν επίσης τακτική συνεργάτης σε εκπομπές όπως ο Larry King Live, το The Joy Behar Show και το Showbiz Tonight.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ