Η Μαρί Σαντάλ περήφανη μαμά - Βόλτα με τους κούκλους γιους της στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Πέρασε χρόνο με τα δύο από τα πέντε της παιδιά

Χρόνο με τα δύο από τα πέντε της παιδιά πέρασε η Μαρί Σαντάλ, η οποία και σχετική ανάρτηση στο Instagram.

«Μια μέρα έξω με τα αγόρια μου? NYC» έγραψε στο post η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε μαζί με τους γοητευτικούς γιους της, τον 21χρονο Αχιλλέα - Ανδρέα και τον 17χρονο Οδυσσεά - Κίμωνα.

Photo: Instagram

Αν και μικρότερος από τον αδελφό του ο Οδυσσέας τον έχει περάσει ήδη σε ύψος, κάτι που σχολίασε και ένας από τους χιλιάδες followers της Μαρί Σαντάλ. Παράλληλα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πόσο όμορφα είναι τα δύο αγόρια!

Η  συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιάστρια ενδυμάτων επέλεξε για την βόλτα τους στη Νέα Υόρκη, όπου έχει την βάση της η οικογένεια ένα άνετο, αλλά κομψό σύνολο.

Ειδικότερα φόρεσε ένα τζιν που έφτανε μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, συνδυασμένο με μαύρα χαμηλά παπούτσια, ένα παλτό σε γκρι αποχρώση και λευκό φουλάρι.

Υπνεθυμίζεται ότι εκείνη και ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου έχουν αποκτήσει ακόμα την 25χρονη Μαρία - Ολυμπία, τον 23χρονο Κωνσταντίνο - Αλέξιο και τον μικρότερο της οικογένειας τον 13χρονο Αριστείδη - Παύλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ