Ο Τάκης Ζαχαράτος ποζάρει με την Έλλη Στάη: «Ανεκτίμητη όπως η φιλία μας!» - Τι ετοιμάζει για το καλοκαίρι (φωτό & βίντεο)

Στο παρελθόν την έχει μιμηθεί με απίστευτη επιτυχία!

«Αξια ανεκτίμητη και διαχρονική όπως η φιλία μας !!!!» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος για την Έλλη Στάη.

Ο showman και μετρ των μεταμορφώσεων δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων.

«Την αγαπώ, την θαυμάζω ,την εκτιμώ!!!! Αξια ανεκτίμητη και διαχρονική όπως η φιλία μας !!!!» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε το post του. Οι δυο τους στέκονται αγκαλιά και χαμογελούν προς τον φακό, ενώ κρατούν παράλληλα μια ανθοδέσμη.

Photo: Instagram

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Έλλη Στάη γνωρίζονται εδώ και χρόνια, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο ο πρώτος την έχει μιμηθεί στο παρελθόν με απίστευτη επιτυχία, όπως πάντα άλλωστε!

Σε άλλη ανάρτηση που έχει κάνει στο Intagram ο showman, δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του το καλοκάιρι για να «περάσουμε ΖΑΧΑΡΗ», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε τον ακούμε να ζητά προτάσεις για τα μέρη που θα ήθελαν να επισκεφτεί στην περιοδεία που ετοιμάζει.

 

 

«Φέτος το καλοκαίρι με έπιασε η τρέλα να κάνω περιοδεία και θέλω να μου πείτε σε ποιες πόλεις θέλετε πολύ να έρθω, να το κάψουμε και να περάσουμε τέλεια» λέει ο Ζαχαράτος στους followers του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ