Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 18-24/4: Φοβίες και σκοτεινά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/04/2022, μία όψη η οποία φέρνει μια ξαφνική είδηση ή συνάντηση και γενικώς απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας, μιας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης εκείνος που συμβολίζει το ξαφνικό και το αναπάντεχο.

Θα πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι για όλα και να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, λογικοί και ανοιχτοί για κάθε ενδεχόμενο. Αργότερα την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια αρκετά σκληρή όψη που θα μας δημιουργήσει έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, κάτι που μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Φοβίες, ανασφάλειες και σκοτεινά συναισθήματα θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να τα κατευνάσουμε.

Προσπαθήστε να περιορίσετε την κτητικότητα, τις εμμονές που δεν έχουν λογική βάση και την τάση σας να έχετε το πάνω χέρι, γιατί όλο αυτό μπορεί να έχει το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Τη Μεγάλη Τετάρτη 20/04/2022 ο Ήλιος εγκαταλείπει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια πιο αισθησιακή περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσουμε την απόλαυση, την ηδονή, αλλά και την ηρεμία μέσα στην ερωτική μας ζωή.

Ο Ταύρος είναι ένα γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο που δίνει σημασία στη σταθερότητα και στην ασφάλεια και θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να εστιάσουμε στα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου την ημέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 24/04/2022.

Αυτό το τετράγωνο θα φέρει εμπόδια και δυσκολία στην επικοινωνία, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες που δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να μας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις, επομένως προσπαθήστε να δείτε τα ζητήματα πιο σφαιρικά και μην εστιάζετε μόνο στα απαισιόδοξα σενάρια.

Εάν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάρτε τον χρόνο σας και προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε στους άλλους, γιατί ακόμα και μια λάθος κουβέντα μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με ένα απαιτητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από το δικό σας ζώδιο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 18/4. Αυτή η όψη θα σας κάνει ιδιαίτερα αμυντικούς και επιφυλακτικούς και δεν αποκλείεται να αποκρύψετε τα αληθινά συναισθήματα και τις προθέσεις σας από τους άλλους. Θα νιώσετε την ανάγκη να έχετε εσείς τον έλεγχο και το πάνω χέρι στη σχέση σας και θα αισθανθείτε ευάλωτοι εάν ο άλλος προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και να βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και τα αδύναμα σημεία σας.

Με λίγα λόγια, αυτό το τετράγωνο θα σας φέρει σε επαφή με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας και θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης.

Προσπαθήστε να εκλογικεύσετε όλα όσα νιώθετε και μην παρασύρεστε από τον εγωισμό, τα αυτοκαταστροφικά ένστικτα και τις παρορμήσεις σας. Από τις 20/4 ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που σημαίνει ότι θα εστιάσετε σε πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας και θα αναζητήσετε μια πιο σταθερή σύνδεση με τους άλλους, η οποία θα σας προσφέρει πάνω από όλα ασφάλεια.

Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες ή να παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθήστε να κρατήστε τις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο δικό σας ζώδιο στις 18/4 και η ημέρα αυτή έχει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα. Μπορεί να μάθετε ένα νέο το οποίο θα σας σοκάρει ή να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην πείτε λόγια πάνω στην έξαψη της στιγμής, τα οποία θα σας απομακρύνουν από τους άλλους ή θα σας φέρουν σε ρήξη. Στις 20/4 ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας, αφού ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο.

Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είστε πιο δυναμικοί και εξωστρεφείς, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό και τις προθέσεις σας στους άλλους. Είναι η στιγμή που μπορείτε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε νέα δυναμικά ξεκινήματα και να γίνετε πιο διεκδικητικοί μέσα στις σχέσεις σας. Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει την επικοινωνία και τις επαφές σας και μπορεί να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

Γενικώς, η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως βαριά, επομένως προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τις αρνητικές σκέψεις και να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλλει. Εάν κάτι σας προβληματίζει μέσα στις σχέσεις σας προσπαθήστε να το συζητήσετε με λογική και ψυχραιμία, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στις 18/4, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τόσο τη σχέση σας όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό ή να βγουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν και θα σας προκαλέσουν ανησυχία.

Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αποσυμφορίσετε την εσωτερική σας ένταση και μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν φταίνε. Δείτε αυτή την ημέρα σαν ευκαιρία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση ή να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα άτομο που μπορεί να σας κατανοήσει. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει ίντριγκες και έντονα πάθη μέσα στις σχέσεις, αλλά δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια χειριστικές συμπεριφορές και γενικώς να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε στο άλλο άτομο.

Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα, επομένως μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 20/4, φωτίζεται ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει.

Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί να αναμοχλεύσετε το παρελθόν ή να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας κρατάει πίσω. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4 θα φέρει ένα ξαφνικό νέο ή μια αναπάντεχη συνάντηση ή κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και θα σας προβληματίσει.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή μέσω μιας παρέας ή να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα εντελώς αντισυμβατικό πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα σας. Στις 20/4 θα κάνει και ο Ήλιος την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και θα εγκαινιάσει μια άκρως κοινωνική περίοδο για εσάς. Θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και ιδέες και αισθάνεστε ότι μπορούν να σας κατανοήσουν

. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Στις 24/4 το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στην επικοινωνία, επομένως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.

Ίσως να βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και αρνητικές σχέσεις οι οποίες θα κλονίσουν τη σχέση σας και δεν θα σας επιτρέπουν να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και μη διστάσετε να αναζητήστε τη γνώμη ενός ατόμου που μπορεί να κρίνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη δυναμική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4, μια όψη η οποία πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα στο επαγγελματικό κομμάτι ή μια σύγκρουση με τους ανωτέρους σας μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση και αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στον σύντροφο και στα κοντινά σας πρόσωπα.

Προσπαθήστε λοιπόν όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι και να ρίξετε τους τόνους και μην μεταφέρετε την ένταση της δουλειά στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένα πιο βαρύ κλίμα στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται άθελα σας να κάνετε ακραίες κινήσεις ή με κάποιο τρόπο να σαμποτάρετε τη σχέση σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να βρεθεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη, αλλά εσείς δεν θα μπορείτε να αφεθείτε, διότι σας κατακλύζουν οι αρνητικές σκέψεις και οι αμφιβολίες.

Πριν καταδικάσετε μια κατάσταση, επιτρέψτε στο άλλο άτομο να σας δείξει τις προθέσεις του και μην είστε απόλυτοι. Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα φέρει αποστασιοποίηση ή εμπόδια και προβλήματα στην επικοινωνία και μπορεί να αισθανθείτε ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να σας κατανοήσει και να συμμεριστεί τον τρόπο σκέψης σας.

Την ημέρα του Πάσχα λοιπόν προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας και αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ