Με μελαγχολικό βλέμμα ποζάρει η Πριγκίπισσα Σαρλίν με τον Αλβέρτο & τα δίδυμα - 1 μήνα μετά την επιστροφή στο Πριγκιπάτο

Γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της... 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της.

Η Σαρλίν , επέστρεψε στο Πριγκιπάτο πριν ένα μήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 7χρονα δίδυμά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας. 

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον λογαριασμό της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Instagram, οι Royals του Μονακό απεικονίζονται μαζί στα λευκά και ποζάρουν μπροστά από ένα Πασχαλινό σκηνικό...

"Καλό Πάσχα", έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας.

Η 44χρονη Πριγκίπισσα, μοιράστηκε επιπλέον φωτογραφίες στα Insta Story της, μεταξύ των οποίων και μία με την οικογένεια στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του παλατιού να τελεί την πασχαλινή λειτουργία με τον Père Penzo, τον ιερέα του παλατιού από το 1958 αναφέρει το People.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Αλβέρτου,στο Μονακό στις αρχές Μαρτίου, συνεχίζοντας τη θεραπεία της στο πριγκιπάτο, αλλά δεν έχει εμφανιστεί δημόσια και δεν έχει αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ