Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στον Τοξότη κάνοντας την διάθεσή μας πιο ανάλαφρη

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη, δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας, περνά τα ξημερώματα στον Τοξότη, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας.

Μολονότι εξακολουθεί η επιρροή των χθεσινών όψεων ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό που μας δίνει έμπνευση και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ίδιο πλανήτη που βοηθά στις επαφές μας και σε νέες γνωριμίες, η σημερινή μέρα δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος των προηγούμενων ημερών που επηρέαζε και η Πανσέληνος.

Η μοναδική κύρια όψη της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, που μπορεί να μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς κι ανυπόμονους τις πρωινές ώρες.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα γενεθλίων των Κριών, αφού αύριο τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μετά από μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο απέναντι στο ζώδιο σας, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Κριοί.

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές.

Η θετική σας στάση απέναντι στους άλλους τους ενθαρρύνει να σας υποστηρίξουν και να σας διευκολύνουν αν έχετε κάποια δυσκολία να αντιμετωπίσετε.

Ακόμη και στα οικονομικά αν έχετε να πάρετε μια απόφαση ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας δώσει σωστές συμβουλές ή άλλη βοήθεια για να ξεμπλοκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις, γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα, αφήστε το και επανέρχεστε.

Όμως προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις, εκτός από αυτές με τους συνεργάτες σας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές.

Προσπαθήστε να μην είστε αντιδραστικοί σε αυτά που ακούτε. Επίσης, επειδή πολλοί θα θέλουν τη συμβουλή ή τη βοήθεια σας σήμερα, προστατέψτε τα ενεργειακά σας επίπεδα για να μη διασκορπίσετε την ενέργεια σας στους άλλους και δεν μείνει αρκετή για να ακολουθήσετε τα δικά σας πλάνα. Πολύ πιο ήρεμο το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο. Φτιάξτε ατμόσφαιρα, βάλτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και ξεχάστε για λίγο τη βουή του κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις πρωινές ώρες τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας.

Μην αποφεύγετε το θέμα, αντιθέτως αντιμετωπίστε την όποια δυσκολία με σθένος και θα ανακαλύψετε ότι στο μυαλό σας κάνατε βουνό κάτι που ήθελε απλώς επιμονή για να επιλυθεί. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει το παράπονο σε μια ερωτική σχέση αν ο-η σύντροφός σας ασχολείται περισσότερο με τους φίλους ή τα δικά του σχέδια. Το βράδυ θα είναι αρκετά πιο χαλαρό και βοηθητικό για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες και να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ