Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φέρνει την μουσική άνοιξη με τα νέα της τραγούδια από τον Σταμάτη Κραουνάκη - απολαύστε τα βίντεο

Από τον νέο τους δίσκο «Τι να λέμε τώρα»

Ο Σταμάτης Κρανουνάκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη φέρνουν την μουσική άνοιξη με τον άλμπουμ τους «Τι να λέμε τώρα», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο συνθέτης υπογράφει την μουσική και τους στίχους στα κομμάτια που δημιούργησε για την ερμηνεύτρια, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων στην παρουσιάση του δίσκου: 

«Σ' αυτήν την εποχή, τη δύσκολη, την τόσο βάρβαρη, την τόσο επιθετική, την τόσο σκληρή, δύο άνθρωποι, θα τολμήσω να πω η καλύτερη φωνή της γενιάς της μ’ έναν συνθέτη ο οποίος έχει καταχωρισθεί στους ικανούς, βρέθηκαν και έφτιαξαν κάτι. Αυτή είναι η επικεφαλίδα (..) έχω πολύ καιρό να είμαι φαν ενός αποτελέσματός μου. Η συνεργασία αυτή θα έχει μέλλον».

Η καλλιτέχνης έχει δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Instagram ορισμένα από τα κομμάτια και μας δίνει την ευκαιρία να τα απολάυσουμε!

«Πέρασε ένας χρόνος και… Γνώρισα τον Σταμάτη, μιλήσαμε, περάσαμε χρόνο μαζί, ανταλλάξαμε ιδέες, τσακωθήκαμε αγαπηθήκαμε! ❤️ Σήμερα κυκλοφορεί στο YouTube & στα ψηφιακά καταστήματα το πρώτο μας τραγούδι με τίτλο «Πέταξα» από το ολοκληρωμένο άλμπουμ που έρχεται στις 4/3! «Τι να λέμε τώρα»…

Χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτή τη δουλειά που αναμένω και εγώ με λαχτάρα σε τραγούδια του @kraounakisstamatis. Τραγούδια που μιλάνε για τη ζωή μου, την ψυχή μου, τους φόβους μου μα και τις ελπίδες μου» διαβάζουμε σε μια από τις αναρτήσεις της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ