Η Δανάη Μπάρκα σε μια δημόσια εξομολόγηση για τον «πατέρα» της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Αν δεν είχες γεννηθεί θα ήμουν δυστυχισμένη» (φωτό)

Τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε τα γενέθλιά του και η Δανάη Μπάρκα δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, έχει μεγαλώσει δίπλα στον αγαπημένο ηθοποιό και τον θεωρεί δεύτερό της πατέρα, αφού εκείνος μένει μαζί με την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, από όταν η Μπάρκα ήταν παιδάκι.

Η ίδια λοιπόν τον τίμησε, την ημέρα των γενεθλίων του, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από τα social media.

«Πριν περάσουμε στα θέματά μας, θέλω να πω χρόνια πολλά κι από εδώ στον μπαμπά Χρήστο, διότι σήμερα έχει γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο μπαμπάς των ονείρων κάθε παιδιού» είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη του «Πάμε Δανάη».

Παράλληλα προχώρησε σε μια συγκινητική, δημόσια εξομολόγηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτοφραφίες τους και έγραψε τα εξής:

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. ?? Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή,γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.

Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός,που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα,που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί,που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά,που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη,που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου.

Φωτογραφίες: Instagram

Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει,και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.

Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος. Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του,με την αγάπη του & με την φροντίδα του.

Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου.

Ο Χρήστος μου,ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου ανθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω! Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️ Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα ?».

Μιλώντας πριν κάποιο καιρό στο Πάμε Δανάη ο Χατζηπαναγιώτης είχε πει για την γνωριμία με την συγκάτοικό του Βίκυ Σταυροπούλου και την απόφασή τους να μείνουν μαζί και να την βοηθήσει να μεγαλώσει την Δανάη:

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ