Capri: Γάμος στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου - Art de la table με μεσογειακό touch (φωτό & βίντεο)

Ένα μέρος ονειρικό!

Γάμος στο Capri της Ιταλίας, ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου!

Στον λογαριασμό «Map of Italy» στο Instagram - το οποίο δημοσιεύει υλικό από πανέμορφα μέρη της γειτονικής χώρας - έχει ανέβει ένα post με φωτογραφίες και βίντεο από το κοσμοπολίτικο νησί, που επισκέπτονται κάθε χρόνο από απλούς ανθρώπους, μέχρι celebrities και αριστοκράτες.

Photo: Instagram

Σε ένα από τα κλιπ βλέπουμε μια νύφη να βγαίνει από το αυτοκίνητο, ενώ σε άλλες εικόνες εντυπωσιακές art de la table,  με μεσογειακό touch.

Πώς θα σας φαινόταν ένα γαμήλιο δείπνο κάτω από τις λεμονιές και θέα την καταγάλανη θάλασσα; Τραπέζια στολισμένα με άνθη, λεμόνια και σταφύλια δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το νησί βρίσκεται στην Τυρρηνική θάλασσα, ανοιχτά της Χερσονήσου του Σορρέντο, στην περιφέρεια της Καμπανίας, στην Επαρχία της Νάπολης.

Είναι θέρετρο από την εποχή της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τους top προορισμούς για γόνους πλούσιων οικογενειών και διάσημα προσώπα  που θέλουν να δουν από κοντά τις ομορφίες του τόπου.

Δείτε και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Χαρακτηριστικά του νησιού είναι η Μαρίνα Πίκολα (μικρό λιμάνι), το Μπελβεντέρε Τραγκάρα (ένας ψηλός χώρος περιπάτου πλαισιωμένος από βίλες), οι ασβεστολιθικοί βράχοι, που λέγονται θαλάσσιες στήλες και προβάλλουν πάνω από τη θάλασσα (τα Φαραλιόνι), η πόλη του Ανακάπρι, η Γαλάζια Σπηλιά (Γκρότα Ατζούρα) και τα ερείπια των Αυτοκρατορικών Ρωμαϊκών επαύλεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ