Johnny Depp - αυτοπροσώπως στη δίκη με την πρώην γυναίκα του: Με έδερνε, με έβριζε και με κακοποιούσε - Κίνημα υπέρ του (φωτό - βίντεο)

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη προς εκείνον.... 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ δήλωσε χθες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του σε μια ακροαματική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, ότι εκείνη ήταν που έγινε βίαιη όταν η σχέση τους κατέρρεε, εκτοξεύοντας ύβρεις, οι οποίες ενίοτε κλιμακώνονταν σε ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά. 

Ο ηθοποιός είπε ενώπιον δικαστηρίου της Βιρτζίνιας ότι η συμπεριφορά της Χερντ άλλαξε και περιλάμβανε πλέον «ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς» και «εκφοβισμό».

«Φαινόταν ως καθαρό μίσος για εμένα», σημείωσε ο Ντεπ. 

«Εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε».

 

Δείτε επίσης: Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Αντιμέτωποι ξανά στα δικαστήρια - ''Μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην "Washington Post", λέει η ηθοποιός

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη βία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ του «επιτίθετο».

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου», συνέχισε ο ίδιος σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Ο Ντεπ πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ. 

Ο 58χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης μηνύει την 35χρονη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση το 2016. 

 

 

To κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντέπ

Τον Μάρτιο του 2015, συγκεκριμένα, ενώ ο Depp βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του πέμπτου μέρους των Πειρατών της Καραϊβικής, κατηγόρησε την Heard πως του πέταξε ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να κοπεί μέρος του μεσαίου του δακτύλου.

Εκείνη, από τη πλευρά της, υποστηρίζει ότι μάλλον κόπηκε όταν ο πρώην σύζυγός της διέλυσε ένα τηλέφωνο και οι δικηγόροι του παρουσίασαν γραπτά μηνύματα στα οποία αυτός παραδέχεται ότι χτύπησε μόνος του.

 

 

''Δεν σου έδωσα μπουνιά, σε χτυπούσα!'' Η Amber Heard παραδέχτηκε ότι έγινε βίαιη με τον Johnny Depp

Οι ένορκοι στη δίκη για τη δυσφήμιση του Johnny Depp άκουσαν ηχογραφήσεις του Depp και της Amber Heard να μιλούν για έναν καυγά στον οποίο παραδέχεται ότι τον χτύπησε και όπου εκείνος ισχυρίζεται ότι του κλώτσησε την πόρτα του μπάνιου στο κεφάλι.

Οι ηχογραφήσεις φαίνεται να έχουν γίνει από τον Depp.  Ήταν η πρώτη φορά που στη δίκη ακούστηκε η φωνή της Heard, η οποία πρόκειται να καταθέσει αργότερα για την υπόθεση.

Σε ένα απόσπασμα η Heard λέει στον Depp: "Δεν σου έδωσα μπουνιά. Λυπάμαι που δεν σε χτύπησα στο πρόσωπο με ένα κανονικό χαστούκι. Σε χτυπούσα, δεν σου έδινα μπουνιές''. 

 

 

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η βίαιη μητέρα του και ο πατέρας που τους παράτησε

Ο Ντεπ κατέθεσε πως: «Η λεκτική και η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι», είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικά, όπου του πετούσε στο κεφάλι τασάκια, παπούτσια κι ένα τηλέφωνο, αναφέροντας ότι «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος». 

Ο Ντεπ μίλησε και για τον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ ευγενικό, ήρεμο και ντροπαλό άνθρωπο, που δεν ήταν με κανένα τρόπο επιθετικός», λέγοντας:
 

 

«Όταν η μητέρα μου θα ξέσπαγε προς τον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε κι εκείνος παράμενε πολύ στωικός και ενώ εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος το κατάπινε», συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που ο πατέρας του να έχασε τον έλεγχο και να της επιτεθεί, να την χτυπήσει ή να πει κάτι άσχημο σε εκείνη.

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν, ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας κύριος», κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός.

Η κατάθεση του Τζόνι Ντεπ έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της μεγάλης του αδελφήςΚρίστι Ντεμπρόφσκι, που επίσης είχε μιλήσει για τα βίαια παιδικά χρόνια που είχε βιώσει με τον διάσημο αδελφό της, λέγοντας πως ο Depp είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ σε κάποιον όσα βίωσε ως παιδί από τη μητέρα του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ