Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη φωτογραφία της κορούλας τους μετά τον θάνατο του δίδυμου αγοριού - Όλη η οικογένεια μαζί

Η οικογένεια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της...

Τον απόλυτο θρήνο και πένθος βιώνει το τελευταίο διάστημα ο  Cristiano Ronaldo η σύντροφός της ζωής του Georgina Rodríguez  καθώς το ένα απ’ τα δύο κυοφορούμενα δίδυμα (που αναμένονταν να γεννηθούν τον Ιούνιο), «έφυγε» απ’ τη ζωή.

Ο Πορτογάλος επιθετικός και η Georgina ανακοίνωσαν το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, κατά την πρόωρη γέννα των διδύμων στις 19/4. 

«Με τεράστια θλίψη θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει λίγη δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, θα είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Χεορχίνα».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την 4χρονη  Alana Martina, ενώ ο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo και τον 11χρονο Cristiano Jr. 

Κύμα συμπαράστασης στην οικογένεια του Rolando

Αν και η γέννηση της κόρης τους, που έχει καλή υγεία, δίνει «λίγη ελπίδα και ευτυχία» και στους δύο γονείς, ο πόνος αυτής της απώλειας αποτελεί πραγματική τραγωδία για την οικογένεια του CR7.

Στον απόηχο αυτής της ανακοίνωσης, πολλοί παίκτες ή σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό και τους οικείους του.

Η φωτογραφία του νεογέννητου κοριτσιού

Την πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας, το ένα από τα δίδυμα που ήρθε πρόσφατα στη ζωή  δημοσιοποίησε πριν λίγες ώρες ο ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Στην οικογενειακή φωτογραφία βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί ύστερα από την τραγωδία. Ο Κριστιάνο κρατάει το μωράκι αγκαλιά, ενώ τον ίδιο και την Τζορτζίνα περιτριγυρίζουν τα παιδάκια τους. 

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Χίο (Χεορχίνα Ροντρίγκεθ) και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του, με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ