Τζώρτζης Μονογυιός: 4 μήνες μετά τον θάνατό του, άνοιξαν τα μαγαζιά του στην Μύκονο - ''Νιώθω ένα κενό'', λέει η γυναίκα του (βίντεο)

Καθισμένη η σύζυγός του, εκεί που συνήθως καθόταν ο ίδιος... 

Κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, παρότι περνά δύσκολα είναι δυνατή και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, απόρροια του ατυχήματος, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο πολυαγαπημένος της Τζώρτζης στην Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Η καλή είδηση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -θυμίζουμε στο 40ήμερο μνημοσύνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι σύμφωνα με το mykonoslive.tv

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο.

Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους, η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την “γεμίζει” είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ