Ελεωνόρα της Ισπανίας: Αυτή είναι η διάδοχος του θρόνου & ξεκίνησε τις επίσημες εμφανίσεις - Σε forum κυβερνοασφάλειας (φωτό)

Είναι 16 και είναι η δεύτερη επίσιμη εμφάνιση που κάνει χωρίς τους γονείς της... 

Η Πριγκίπισσα Λεονόρα των Αστουριών (γενν. 31 Οκτωβρίου 2005-) είναι η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Φίλιππου ΣΤ΄ της Ισπανίας και της Βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας.

Η Λεονόρα είναι η πρώτη στη γραμμή διαδοχής στον ισπανικό θρόνο.

Σύμφωνα με το ισπανικό Σύνταγμα του 1978, έγινε διάδοχος μετά την άνοδο του πατέρα της στον θρόνο στις 19 Ιουνίου 2014, λαμβάνοντας τον επίσημο τίτλο της Πριγκίπισσας των Αστουριών και των ιστορικών τίτλων της Πριγκίπισσας της Χερόνας, της Πριγκίπισσας της Βιάνας, της Δούκισσας του Μοντμπλάνκ, της Κοντέσας της Σερβέρας και της Λαίδης του Μπαλαγέρ.

Η μικρότερη αδελφή της, η Ινφάντα Σοφία, την ακολουθεί στη γραμμή της διαδοχής.

Μάλιστα η 16χρονη πριγκίπισσα ξεκίνησε ήδη τις επίσημες εμφανίσεις της, αφού βρέθηκε σε ένα συνέδριο για τη νεολαία και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σηματοδοτώντας άλλη μια επίσημη έξοδο χωρίς τη μητέρα της βασίλισσα Λετίθια, 49 ετών, και τον πατέρα της βασιλιά Φελίπε VI, 54 ετών.

Για την περίσταση, που διοργανώθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (INCIBE), επέλεξε μια απλή κεντημένη λευκή μπλούζα με λουλούδια και ένα τζιν σε απαλό ροζ χρώμα.

Το συνέδριο είχε τίτλο "Enjoy the Internet Safely" και πραγματοποιήθηκε στο γυμνάσιο Julio Verne στο Leganes της Μαδρίτης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ