Ο Κικίλιας φωτογραφίζει την Μπαλατσινού στην κουζίνα: «Η γυναίκα μου φτιάχνει την καλύτερη αγιορείτικη μαγειρίτσα»

Στην Πάτμο μαζί με τον γιο τους!

Στην Πάτμο βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, που περνούν το Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί, μαζί με τον 1,5 ετών γιο τους.

Το ζεύγος, που είχε βαφτίσει τον Παναγιώτη - Αντώνιο στο νησί, το καλοκαίρι του 2021, έστειλε τα χρόνια πολλά για την Ανάσταση μέσα από το Instagram, ενώ ο υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε ακόμα στα stories του μια φωτογραφία της γυναίκας του.

 

 

 

Ειδικότερα στην εικόνα βλέπουμε το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία να βρίσκεται μέσα στην κουζίνα και να φτιάχνει ένα από τα φαγητά - σήμα κατατεθέν της ημέρας: μαγειρίτσα!

Η Μπαλατσινού φορά μια όμορφη μπλε ρόμπα με κόκκινα σχέδια, ενώ ο σύζυγός της περήφανος έγραψε στην φωτογραφία: «Η γυναίκα μου κάνει την καλύτερη αγιορειτική μαγειρίτσα».

Ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε παράλληλα για τα Πάσχα και την Ανάσταση με τον ίδιο να γράφει σε ανάρτηση:  «Υγεία, Πίστη & Αγάπη σε όλον τον κόσμο.  Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!»

Ακόμα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του τον Παναγιώτη - Αντώνο.

«Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους! Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου ?? #Προφήτης_Ηλίας» διαβάζουμε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ