Άντζελα Γκερέκου: Όταν έκανε Πάσχα στην Κέρκυρα με τον αγαπημένο της Τόλη & την κόρη τους - οι throwback φωτό

«Σαν σήμερα»

Στη γενέτειρά της την Κέρκυρα βρίσκεται η Άντζελα Γκερέκου, που πέρασε το Πάσχα μαζί με την οικογένειά της και μερικούς καλούς φίλους.

Η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου είδαν την περίφημη φιλαρμονική να παρελαύνει, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ το πρώι του Μεγάλο Σαββάτου ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που παρακολούθησαν την πρώτη Ανάσταση.

 

 

Ήταν το πρώτο Πάσχα που πέρασαν χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, οι οποίος υπενθυμίζεται ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, στις 19 Ιούλιου 2021.

Η οικογένεια περνούσε πάντα τις γιορτές στο όμορφο νησί και η Άντζελα Γκερέκου, δεν ξέχασε τον αγαπημένο της σύζυγο, δημοσιεύοντας στο Instagram δύο φωτογραφίες από το παρελθόν.

Φωτογραφίες: Instagram

«Σαν σήμερα» έγραψε στην ανάρτηση ενώ στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού να πετά μια στάμνα με νερό - όπως όρίζει το έθιμο - από το παράθυρο. Δίπλα του στέκεται η γυναίκα του, η οποία κρατά στα χέρια της την μοναχοκόρη τους.

Η Μαρία Βοσκοπούλου από πλευράς της μοιράστηκε και εκείνη στα stories της την μία από τις φωτογραφίες, προσθέτοντας πάνω μια κόκκινη καρδιά. Ακόμα δημοσίευσε ένα βίντεο με τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης, αλλά και μια στην οποία ποζάρει μαζί με τον ξαδερφό της.

Φωτογραφίες: Instagram

Τέλος η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε ακόμα ορισμένες οικογενειακές φωτογραφίες από τους εορτασμούς του Πάσχα. «Πρώτη Ανάσταση με φίλους κι οικογένεια! ?» έγραψε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ