Στον κήπο της φιλίας… ήπιε τα cocktails της η Δανάη Μπάρκα με τις κολλητές της - Η Ανάσταση της παρουσιάστριας (φωτό)

Περνάει τις γιορτές στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα βρίσκεται για τις γιορτές η Δανάη Μπάρκα που ήπιε τα cocktails της μαζί με τις φιλανάδες της, σε μπαρ της πόλης.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφίες στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τις φίλες της.

Η μια από αυτές μάλιστα είναι η Σμαράγδα Καλημούκου - η τηλεοπτική «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες» -  η οποία πλέον κάνει τα πρώτα της βήματα ως επιχειρηματίας, ενώ είναι παράλληλα brand ambassador εταιρείας ρούχων για plus size γυναίκες.

Η παρέα βρέθηκε λοιπόν στο Le Jardin Cocktail Bar με την Μπάρκα να γράφει στην ανάρτησή της: «Είναι οι καλοί άνθρωποι που κάνουν τα καλά μέρη, Girls’ power».

Το μαγαζί που επισκέφτηκαν την Ανάσταση οι τρεις γυναίκες μοιάζει σαν μια «όραση», αφού έχει έναν κήπο, αλλά και ξαπλώστρες στην παραλία. Ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε από την Καλαμάτα η Δανάη Μπάρκα, την βλέπουμε μαζί με το σκυλάκι της, την Μπουκιά, ενώ στο post διαβάζουμε:

«Χαρούμενες στην Καλαμάτα.? Γιατί; Γιατί έχει ωραία μέρη, γιατί έχει υπεροχη πλατεία για βόλτα, γιατί έχει ωραίους ανθρώπους, γιατί νιώθουμε «σαν το σπιτι μας».

Νομιζω το πρώτο κριτήριο για να αγαπήσεις ένα μέρος - εκτός από τις μνήμες και την συνήθεια -είναι η ενέργεια και το πως σε κάνει να αισθάνεσαι. Μπορεί να πας στο ομορφότερο μέρος του πλανήτη και να «σε διώξει»,και να πας σε ένα “απλό” μέρος και να γίνει ο αγαπημένος σου τόπος.

Έτσι να διαλέγετε τα μέρη - έτσι να διαλέγετε και τους ανθρώπους. Με βάση το πως σας κάνουν να αισθάνεστε!

Αγάπη,χαλάρωση,θαλπωρή,οικειότητα, ξεγνοιασιά. Αυτά είναι η Καλαματα για εμάς. ? Και η Μπουκιά, έγινε πολύ γρηγορα η μασκότ!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ