Η 61χρονη Julianne Moore στην Μπιενάλε Βενετίας με κομψό Bottega Veneta σύνολο - Χέρι, χέρι με τον σύζυγό της (φωτό)

Μια υπέροχη εμφάνιση

Στην Μπιενάλε Βενετίας βρέθηκε την Πέμπτη 21 Απριλίου η Julianne Moore, που έκανε μια απίθανη εμφάνιση.

Η 61χρονη σταρ συνοδευόταν από τον σύζυγό της Bart Freundlich και σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram τους είδαμε να περπατούν χέρι - χέρι.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης και παραγωγός είναι παντρεμένοι από το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 24χρονο Caleb και την 20χρονη Liv.

Το ζεύγος παρακολούθηε το ντεμπούτο του «Dancing Studies», που παρουσιάστηκε από τον Bottega Veneta σε συνεργασία με την Palazzo Grassi Punta della Dogana Pinault Collection.

Φωτογραφίες: Instagram

Έτσι δεν μας έκανε εντύπωση που η Moore ήταν ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με κομμάτια από τον διάσημο οίκο μόδας. Ειδικότερα την είδαμε να φοράει ένα υπέροχο oversized κοστούμι σε μαύρο χρώμα, με σατέν λεπτομέρεια στον γιακά.

Είχε ολοκληρώσει δε το look της με μια κόκκινη, μικρή τσάντα που έκανε την τέλεια αντίθεση με το outfit της.

Σύμφωνα με το justjared.com το «Dancing Studies» είναι ένα πρόγραμμα παραστάσεων εμπνευσμένο από την έκθεση «Bruce Nauman: Contrapposto Studies».  Τα κοστούμια για τις παραστάσεις των χορογράφων Lenio Kaklea και Pam Tanowitz σχεδιάστηκαν από τον Creative Director του Bottega, Matthieu Blazy, με τον οποίο και πόζαρε η διάσημη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ