Η Sarah Jessica Parker αποδομεί τις 10 top εμφανίσεις της στο Met Gala - 7 με 10 μήνες προετοιμασίας! (φωτό & βίντεο)

Τα looks της από το 1995 έως το 2018

Το Met Gala επιστρέφει στις 2 Μαϊου στο Μητσοπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και η Vogue απευθύνθηκε σε μια σταρ που γνωρίζει - όπως καμία - ότι το να πετύχεις τη τέλεια εμφάνιση απαιτεί χρόνο!

Η  Sarah Jessica Parker είναι fashion icon και τα outfits που έχει φορέσει μέσα στα χρόνια, στα «Όσκαρ της μόδας» σίγουρα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Φωτογραφίες: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έτσι το διάσημο περιοδικό, πριν λίγες ημέρες, ζήτησε από την 57χρονη ηθοποιό να αποδομήσει τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο Gala, από το 1995 έως το 2018.

Η σταρ του «Sex and the City» έκανε μια αναδρομή στα εκκεντρικά της looks, λέγοντας ότι για μερικά από τα οποία χρειάστηκε επτά με δέκα μήνες προετοιμασίας, για να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι την μεγάλη βραδιά.

Φωτογραφίες: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το θέμα. Και η επιρροή», είπε και πρόσθεσε ακόμα: «.. δεν καταλαβαίνω πώς όλοι οι άλλοι δεν πέρασαν επτά έως 10 μήνες δουλεύοντας σε αυτό. Λέω: "Πώς δεν φτάνεις εξαντλημένος από τις λεπτομέρειες για να το κάνεις σωστά;».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και συνέχισε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και δούλεψαν πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική έκθεση».

Ακόμα σημείωσε: «Θα ήταν τόσο εύκολο να βρεις ένα όμορφο φόρεμα για να φορέσεις εκείνο το βράδυ, θα ήταν μεγάλη ανακούφιση, σαν να πηγαίνεις διακοπές!. Αλλά δεν είναι αυτή η αποστολή. Η εργασία είναι το θέμα.»

Είπε επίσης ότι το να ντυθείς για το event της Anna Wintour δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στην ίδια συνέντευξη, η Parker θυμήθηκε ακόμα την εποχή που δούλευε με τον αείμνηστο Βρετανό σχεδιαστή Alexander McQueen, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2010. Την έντυσε το 2006 όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν με σορτί καρό looks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ