Γενέθλια για τον Al Pacino: Ο σταρ γιόρτασε τα 82 του χρόνια μαζί με την 28χρονη καλλονή σύντροφό του (φωτό)

Σε ιταλικό εστιατόριο

Τα 82ά γενέθλιά του γιόρτασε στις 25 Απριλίου ο Al Pacino που το βράδυ της Κυριακής διασκέδασε μαζί με την 28χρονη σύντροφό του Noor Alfallah.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο φακός αποθανάτισε το ζευγάρι στο ιταλικό εστιατόριο Jones, στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η Alfallah φαίνεται να μάζεψε τους φίλους του διάησμου ηθοποιού και να πέρασαν όλοι μαζί ένα όμορφο βράδυ.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το βρετανικό μέσο, οι δυο τους φαίνονται ντυμένοι ασορτί με μαύρα outfits να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η 28χρονη την Δευτέρα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και μέσα από τα social media.

Η διαφορά ηλικίας των 54 ετών μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα για την Alfallah, καθώς η καλλονή στο παρελθόν είχε συνδεθεί ερωτικά και με άλλους ηλικιωμένους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Mick Jagger, με τον οποίο έβγαινε όταν ο ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη μόλις 22.

Ακόμα έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Nicolas Berggrue, 60 ετών, και έχει επίσης εμφανιστεί στο Λος Άντζελες με τον 91χρονο Clint Eastwood, για τον οποίο επέμεινε ότι ήταν οικογενειακός φίλος.

Η Noor, η οποία προέρχεται από πλούσια οικογένεια - από το Κουβέιτ και την Αμερική - εθεάθη για πρώτη φορά μαζί με τον Pacino να τρώνε σε ένα άλλο ιταλικό εστιατόριο, το Felix Trattoria, στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με πηγές, ωστόσο, το ζευγάρι έβγαινε ήδη από την πανδημία.

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six : "Ο Pacino και η Noor άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συνήθως βγαίνει με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες'. Είναι με τον Al εδώ και αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά.

Το ηλικιακό χάσμα δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της (..) Προέρχεται από οικογένεια με χρήματα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Είναι η πρώτη σύντροφος του Pacino μετά το χωρισμό του, το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Meital Dohan, η οποία, σήμερα 42 ετών, είχε πει σε συνέντευξή της ότι για εκείνη, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Al Pacino.

Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του».

Αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, ο Πατσίνο έχει τρία παιδιά. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι η κόρη του με την δασκάλα υποκριτικής, Jan Tarrant. Έχει επίσης τα δίδυμα, τον γιο Άντον Τζέιμς και την κόρη Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ' Άντζελο με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.

Ο Αλ Πατσίνο είχε σχέση με την Ντάιαν Κίτον, την συμπρωταγωνίστριά του στην τριλογία του Νονού. Είχε σχέσεις με την Tuesday Weld, τη Jill Clayburgh, την Marthe Keller, την Kathleen Quinlan και την Lyndall Hobbs.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ