Χωρισμός βόμβα: Τέλος στη σχέση της 63χρονης Madonna με τον 28χρονο χορευτή - «όταν κάποιος σε πληγώνει…» (φωτό & βίντεο)

Μετά από τρία χρόνια

Τρια χρόνια κράτησε η σχέση της Madonna με τον 28χρονο χορευτή Ahlamalik Williams.

Μια πηγή είπε στην Sun ότι μετά τον χωρισμό η 63χρονη περνάει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της ενώ πρόσθεσε ότι: «έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, δουλεύει για την επερχόμενη βιογραφική της ταινία, τη νέα της μουσική και φροντίζει την οικογένειά της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Παράλληλα ανέφερε ότι υπήρχε ακόμα «πολλή αγάπη» μεταξύ τους, αλλά τελικά «αποφάσισαν να χωρίσουν».

Η τραγουδίστρια και ο 28χρονος, ο οποίος ήταν μέλος της χορευτικής της ομάδας, γνωρίστηκαν το 2015, ωστόσο άρχισαν να βγαίνουν το 2018, παρά τα 35 χρόνια που τους χωρίζουν.

Γεννημένος στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ο Ahlamalik είναι επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος που έχει δουλέψει σε διάφορα σόου, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας Madame X της Madonna το 2019. 

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά επίσημα όταν φωτογραφήθηκαν φεύγοντας από μια από τις συναυλίες της μαζί τον Σεπτέμβριο του 2019. Ωστόσο η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον Δεκέμβριο από τον πατέρα του Ahlamalik, που αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήταν ήδη μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο.

H Modonna σε story που έκανε στο Instagram έγραψε ότι «το Κάρμα είπε: όταν κάποιος στη ζωή σου δεν είναι κατάλληλος για ‘σένα… ο Θεός θα τον αξιοποιεί συνεχώς για να σε πληγώνει μέχρι να γίνεις αρκετά δυνατός για να τον αφήσεις να φύγει», και πολλοί είπαν πως απευθυνόταν στον πρώην σύντροφό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ