Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο (φωτό & βίντεο)

Έπεσε το αμάξι από γέφυρα

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, με τον 19χρονο πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου Κωσταντίνο Τακιδέλλη να χάνει ακαριαία τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Καποδιστρίου και στο αμάξι, εκτός από τον 19χρονο οδηγό, επέβαινε ένα ακόμα νεαρό άτομο, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Το αυτοκίνητο που κινείτο επί της Λεωφόρου Κύμης,  μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας και βρέθηκε αποδογυρισμένο στην  Καποδιστρίου που περνάει ακριβώς από κάτω.

 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ λόγω των εκτεταμένων ζημιών, ο δρόμος έκλεισε για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο όχημα. 

Ο 19χρονος που βρήκε τον θάνατο στην άσφαλτο είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Crosscar ΕΚΟ Racing Dirt Games το 2021 και στις αρχές του έτους είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους τελικούς του FIA Rally Star.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε... Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου....» έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Στο προφίλ του EKO Racing Dirt Games αναφέρονται για τον χαμό του 19χρονου τα εξής: «Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας των EKO Racing Dirt Games στην είδηση για το χαμό του φίλου μας, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. 

Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ενός ανθρώπου, που αν και τόσο νέος, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στις ζωές μας. Η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένειά του.Αντίο Κωνσταντίνε...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ