Αγίου Πνεύματος στην Αστυπάλαια: Εκδρομή στην «πεταλούδα» του Αιγαίου και κρουαζιέρα σε Κουτσομύτη - Κουνούπα

Ταξιδεύουμε αεροπορικώς

Η Αστυπάλαια συχνά αποκαλείται και «πεταλούδα του Αιγαίου», λόγω του σχήματος της. Η Χώρα της είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές, ενώ το φημισμένο κάστρο δεσπόζει στην κορυφή του νησιού.

Οι διακοπές στην Αστυπάλαια συνδυάζουν ηρεμία, ξεκούραση, κολύμπι και βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, καλό φαγητό και διασκέδαση στα μαγαζιά της Χώρας. 

Τα Manessi Travel λοιπόν έχουν να μας προτείνουν εκδρομή για του Αγίου Πνεύματος, που ξεκινά από 468€ (4 ημέρες / 3 νύχτες).

Οι αναχωρήσεις είναι στις 9 και 10/6 και το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής: 4 μέρες αεροπορικώς Αστυπάλαια -  Πέρα Γυαλού - Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας - Μαλτεζάνα. Διαμονή στο MALTEZANA BEACH PALACE 3* με ημιδιατροφή. 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Αστυπάλαια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Πεταλούδα του Αιγαίου. Επιβίβαση στο πούλμαν, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Eλεύθερη ώρα για μπάνιο και καφέ στη Μαλτεζάνα. Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα, θα επισκεφτούμε τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, όπου θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της, στο Ενετικό κάστρο και θα ανακαλύψουμε τις κρυφές ομορφιές της. Ελεύθερος χρόνος στη Πλατεία της Χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στου Κουτσομύτη και Κουνούπα

Μετά το πρωινό προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά του Κουτσομύτη και της Κουνούπας. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο, με Αιγαιοπελαγήτικο γλέντι, μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Πέρα Γυαλού - Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας

Μετά το πρωινό Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον οικισμό του Πέρα Γυαλού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας. Ελεύθερος χρόνος και μπάνιο στο Στενό. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ Αστυπάλαια - Αθήνα

Μετά το πρωινό περιήγηση στον οικισμό της Μαλτεζάνας όπου θα γνωρίσουμε την πειρατική ιστορία του τόπου και το ένδοξο αποτύπωμα του. Επιστροφή και ετοιμασίες αναχώρησης για το αεροδρόμιο με προορισμό την Αθήνα.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πακέτο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ