Story of the day: Ιερόδουλη νάρκωνε πελάτες για να τους ληστεύει - Τελικά σκότωσε 4, ανάμεσά τους & διάσημος σεφ (φωτό)

''Έφαγε'' 30 χρόνια φυλακή! 

Μια ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη επειδή νάρκωσε θανάσιμα τέσσερις άνδρες με φαιντανύλη το 2019, ώστε να μπορεί να τους ληστέψει, με θύματα μεταξύ άλλων έναν σεφ του Cipriani.

Η Angelina Barini, 43 ετών, έκλαιγε στο δικαστήριο , καθώς παραδέχτηκε ότι χορήγησε φαιντανύλ σε τρεις ανώνυμους άνδρες, με τους οποίους είχε ραντεβού. ΕΠίσης παραδέχτηκε ότι έδωσε στον ιταλικής καταγωγής σεφ, Andrea Zamperoni, το ναρκωτικό GBL ή αλλιώς το  "χάπι του βιασμού"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Resumen Final Digital (@resumenfinaldigital)

Το έκανε με την ελπίδα να τους ναρκώσει, αλλά τελικά τους σκότωσε.

Ο εισαγγελέας Breon Peace, ανακοίνωσε την ποινή των 30 ετών και ευχήθηκε να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση για όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ναρκωτικά για να διαπράξουν "φρικτά εγκλήματα", αναφέρει η Daily Mail

"Η κατηγορούμενη νάρκωσε και σκότωσε πολλούς ανθρώπους για μερικά δολάρια", ανέφερε ο  Peace σε δήλωσή του. "Έκλεψε τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι και πέθαιναν από τα θανατηφόρα φάρμακα που τους έδινε".

Τα αρχεία δείχνουν ότι στις 4 Ιουλίου 2019, η  Barini συναντήθηκε με ένα από τα θύματα της σε ένα μοτέλ στην Αστόρια και του έδωσε ναρκωτικά με φαιντανύλη. Βρέθηκε νεκρός αργότερα την ίδια ημέρα.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι παρόμοια γεγονότα συνέβησαν στις 11 Ιουλίου στο Woodside και σε ένα 60χρονο θύμα στις 5 Αυγούστου στο College Point, με τους δύο άνδρες να πεθαίνουν από υπερβολική δόση.

Στη συνέχεια, στις 18 Αυγούστου 2019, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Barini συναντήθηκε με τον Zamperoni στο μοτέλ Kemway Lodge στο Elmhurst, όπου τον νάρκωσε με GBL, σκοτώνοντάς τον σχεδόν αμέσως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ