Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η έκλειψη είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η πολύ δυνατή πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Ταύρο, που πραγματοποιείται το Σάββατο 30/4, μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε τη προσπάθεια μας και δουλέψουμε σκληρά.

Η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη, δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στο Σαββατοκύριακο.

Η έκλειψη αυτή είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις.

Οι πειραματισμοί ευνοούνται. Είναι επίσης και μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε την προσωπική σας ζωή ή να κάνετε το βήμα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει ερωτικά. Βλέπετε την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που μας δίνει διάθεση κοινωνικότητας, επαφών, διασκέδασης, φλερτ, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Από την άλλη, αν θέλουμε να φύγουμε από κάπου (σχέση ή δουλειά), όσο ρίσκο κι αν έχει με αυτή την όψη η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Το Σάββατο προχωρά στους Διδύμους και ο Ερμής, στο ζώδιο που θα γυρίσει ανάδρομος μετά τις 9/5. Η Πρωτομαγιά έρχεται με τη Σελήνη στον Ταύρο, κρατώντας ακόμη τον απόηχο της έκλειψης, και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργώντας διάθεση να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να χαρούμε τη φύση στο απόγειο της, να δώσουμε προτεραιότητα στις αισθήσεις μας και να ασχοληθούμε με τις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο το Σάββατο φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Κριοί. Η επιρροή της έκλειψης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαήμερου, θα μπορούσε να φανεί βοηθητική προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο στο πορτοφόλι σας. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε

. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ, βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση και μεγαλύτερο κέρδος από μυστικές συμφωνίες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα διευκολύνει μέχρι τις 9/5 θέματα επικοινωνίας, θα φέρει περισσότερες επαφές και συζητήσεις ή συμφωνίες. Η Κυριακή έχει ακόμη τον απόηχο της έκλειψης, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, αλλά σιγά-σιγά η επιρροή θα αρχίσει να ατονεί. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φουντώνει τις φιλοδοξίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια αυτό το Σαββατοκύριακο! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας που υπόσχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά, είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε έναν χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στη ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε έναν χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς και θα ευνοηθούν, όπως θα διαβάσετε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ, οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι επαφές με φίλους.

Το Σάββατο αποχωρεί από το ζώδιο σας κι ο Ερμής, που προχωρά στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας. Η Κυριακή φέρει ακόμη τον απόηχο της έκλειψης και είναι κάπως πιο απαιτητική μέρα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να έχετε υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια ή τη δουλειά και να πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο του Ταύρου σαφώς είναι η κύρια επιρροή αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πρόκειται για μια έκλειψη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πώς χαλαρώνετε;

Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας, τότε αυτή η έκλειψη θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι. Είναι ακόμη μια εξαιρετική επιρροή για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις.

Είναι και μια έκλειψη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ. Το Σάββατο προχωρά στο ζώδιο σας κι ο Ερμής, επιταχύνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Η Κυριακή είναι κάπως πιο βαριά, εξαιτίας της όψης Σελήνης-Κρόνου. Μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων στο μέλλον. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει αγωνία για μια ερωτική σχέση.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο μου για την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατώντας εδώ.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ