Ο θεός της μπάλας και η γλυκιά ματιά στη νεογέννητη κόρη του - Ο Cristiano Ronaldo κρατά τρυφερά την μπέμπα (φωτό)

2 εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του δίδυμου αδερφού της

Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία δηκοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ο Cristiano Ronaldo.

Στο ασπρόμαυρο κλικ που μοιράστηκε με τους 436 εκατομμύρια followers του βλέπουμε τον 37χρονο ποδοσφαιριστή να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του και να την κοιτάζει τρυφερά. «Παντοτινή αγάπη» έγραψε στο post.

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έρχεται μόλις δυο εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του δίδυμου αδερφού της μικρούλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο «θεός» της μπάλας και η 28χρονη σύντροφός του ανακοίνωσαν στις 18 Απριλίου ότι το αγοράκι που κυοφορούσε η  Georgina Rodríguez «έφυγε» από την ζωή κατά την πρόωρη γέννα των μωρών τους.

«Με τεράστια θλίψη θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει λίγη δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, θα είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα.Cristiano - Georgina » ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσαν και την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία. Ο μπαμπάς κρατούσε στην αγκαλιά την νεογέννητη κορούλα του, ενώ τόσο αυτός, όσο και η Georgina ¨ηταν περιτριγυρισμένοι από τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την 4χρονη  Alana Martina, ενώ ο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 11χρονο  Cristiano Jr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ