Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιμή Ντενίση, Φωτεινή Δάρρα, Βίκυ Σταυροπούλου & Δανάη Μπάρκα εύχονται καλό μήνα (φωτό)

Οι λουλουδένιες φωτογραφίες και οι ευχές

Διάσημες Ελληνίδες ευχήθηκαν καλό μήνα μέσα από τα social media και έστειλαν τα μηνύματά τους για την Πρωτομαγιά.

«Καλό μήνα!!!Με λουλούδια κ χαρές κ ηρεμία!!! Μακάρι να φέρει το τέλος του πολέμου κ την Ειρήνη σε όλες τις καρδιές!!! κι όλοι εμείς που έχουμε γενέθλια αυτόν τον υπέροχο μήνα να κάνουμε μια νέα αρχή!!!» έγραψε η Μιμή Ντενίση σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

H Φωτεινή Δάρρα από πλευράς της έγραψε στο Instagram «Καλό μήνα με πολλά ταξίδια νοερά και πραγματικά αλλά κυρίως αληθινά! Σαν σήμερα κερδήθηκε το μεγαλύτερο δικαίωμα του σύγχρονου εργαζομένου. Μην ξεχνάμε, γιατί η λήθη καταστρέφει όλα όσα κατακτήσαμε στους αιώνες. Διεκδικήσαμε το όνειρο και εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε όλοι.

Καλή εργατική Πρωτομαγιά! Με χαμόγελα! ~Πρωτομαγιά».

Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατάει ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι στο κεφάλι της. Συνόδευσε το post με τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη «Πιάνω την άνοιξη με προσοχή και την ανοίγω» ενώ παράλληλα ευχήθηκε «Καλό μήνα!!!?».

Η κόρη της Δανάη Μπάρκα από πλευράς της έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Καλό μήνα ?? Ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι καλυτερος απ το προηγούμενο και χειρότερος απ τον επόμενο.

Μιας και ξεκινάει κάτι νέο,ελπίζω να αφήσουμε πίσω ότι μας στεναχωρεί,ότι μας προβληματίζει, ότι μας πιέζει και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους, δημιουργικούς,ευδιάθετος και ευτυχισμένους,προσβλέποντας πάντοτε στο επέκεινα. Εύχομαι σήμερα να περνάτε την μέρα σας με όσους σας χαρίζουν χαμογελο ???».

Τέλος η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με επίσης με ένα μεγάλο λουλουδένιο στεφάνι, ενώ μικρότερο στολίζει το κεφάλι της.

«ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!! Με φωτεινά χρώματα στη ψυχή!!! #may #greece?? #mybeautifulcountry #flowers #colors #love #peace Happy of 1st of May !!!the Summer concert is around the corner ?» διαβάζουμε στο post της.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ