Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι πιθανόν να είναι αυξημένες οι μετακινήσεις στους δρόμους λόγω της σημερινής αργίας - Ας είμαστε προσεκτικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου να σχηματίζει μια τελευταία όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και να βγαίνει σε μια μικρής διάρκειας κενή πορεία από τις 13:13 μέχρι τις 13:46 που θα περάσει στους Διδύμους. Από τη θέση της στους Διδύμους θα συναντήσει τον Ερμή, δίνοντας ένα σούπερ επικοινωνιακό τόνο στο υπόλοιπο της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα το απόγευμα για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση, αλλά και την προσωπική σας ζωή μέχρι τις 28/5. Μέσα σε ένα αρκετά ρευστό και ανασφαλές πλαίσιο που πολλά κινούνται υπογείως και που δεν έχετε ίσως κι εσείς τη φοβερή όρεξη να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις, το να φιλοξενείτε από σήμερα την Αφροδίτη μόνο θετικό μπορεί να είναι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες και πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως σε αυτή τη φάση και σαφώς μην παρασύρεστε στις αποφάσεις σας από τους άλλους, ακόμη κι αν είναι φίλοι σας ή συγγενείς σας. Είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να αφήσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είσαστε πιο εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας, με αποτέλεσμα αυτό το άγχος να βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις που πιθανώς δεν χαιρόσασταν όπως θα θέλατε. Μολονότι το άγχος δεν φεύγει εν μια νυκτί και όπως σας έχω ήδη προειδοποιήσει ο Μάιος μέχρι τις 24/5 που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί να σας πιέζει σε αυτό το κομμάτι, από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Κριό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση, αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ