7 χρονών σήμερα η πριγκίπισσα Charlotte - Οι νέες φωτογραφίες της tiny royal

Τις τράβηξε η μαμά της Kate Middleton

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 2 Μαίου η πριγκίπισσα Charlotte του Κέιμπριτζ που κλείνει τα 7 της χρόνια,

Η μικρή Lottie, όπως την φωνάζει η οικογένειά της, στις νές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν - και τις οποίες τράβηξε φυσικά η μητέρα της Kate Middleton - ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα στα λουλούδια, ενώ σε μια από αυτές είναι αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η πριγκίπισσα φοράει ένα ένα γαλάζιο πουλοβεράκι, μπλε παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι με όμορφο γυακά.

Φωτογραφίες: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ασχολείται ενεργά με την φωτογραφία, ενώ δικά της ήταν και τα αξιολάτρευτά κλκις που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες εβδομάδες για τα γενέθλιά του μικρού της γιου πρίγκιπα Louis, ο οποίος έγινε τεσσάρων ετών στις 23 Απριλίου.

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του έχουν ακόμα ένα παιδί, τον πρωτότοκο γιο τους - και τρίτο στη σειρά διαδοχής μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του - τον 8χρονο πρίγκιπα George.

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Charlotte είναι τέταρτη της γραμμής διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και μοιάζει απίστευτα - ειδικά στο χαμόγελο - με την προγραγιά της βασίλισσα Ελισάβετ.

Η 7χρονη πλέον royal γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 2015 με βάρος 3,71 κιλά στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Ο πατέρας της ήταν παρών στην γέννηση, που έγινε στο ίδιο νοσοκομείο που γεννήθηκε κι εκείνος.



Το βράδυ της επόμενης ημέρας, αξιοθέατα, όπως η Γέφυρα του Πύργου, ο Τροχός της Χιλιετίας και τα συντριβάνια της Πλατείας Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, καθώς και ο Πύργος της Ειρήνης στην Οττάβα, φωτίστηκαν με χρώμα ροζ για να σηματοδοτηθεί η γέννηση της πριγκίπισσας.

Στις 4 Μαΐου πυροδοτήθηκαν 21 κανονιοβολισμοί στο Πάρκο Χάιντ και στον Πύργο του Λονδίνου.Αργότερα, την ίδια μέρα, ανακοινώθηκε ότι το όνομα που θα δινόταν στην Πριγκίπισσα ήταν το Καρλότα Ελισάβετ Νταϊάνα (Charlotte Elizabeth Diana) προς τιμήν του παππού της, πρίγκιπα Καρόλου (θηλυκή εκδοχή του ονόματοςτου), της προ-γιαγιά τηςκαι της γιαγιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Στις 5 Ιουλίου 2015 η Chafrlotte βαπτίσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι στην Εκκλησία Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντρινγκχαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ