Ανοιξιάτικη εκδρομή στο Καστελόριζο: Ένα νησί με τεράστια ιστορία και μοναδικό χαρακτήρα (φωτό)

"Ακούει" και στο όνομα Μεγίστη

Τόσο μακριά, τόσο κοντά, στην καρδιά κάθε Έλληνα. Ένα κομμάτι γης μέσα στο πέλαγος, αλλά με τεράστια ιστορία και μοναδικό χαρακτήρα. Το όνομά του το Καστελόριζο το οφείλει στο χρώμα του λόφου όπου βρίσκεται το Κάστρο των Ιπποτών (Καστέλο Ρόσο).

Το νησί "ακούει" και στο όνομα Μεγίστη, καθώς είναι το μεγαλύτερο από ένα μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα (Ρω, Στρογγύλη,Άγιος Γεώργιος, Ψωράδια,Ψωμί, Αγριελιά,  Τραγονέρα  κα).

Με ένα υπέροχο φυσικό λιμάνι, το οποίο αγκαλιάζει προστατευτικά ο οικισμός. Το σημείο επαφής, που συνδέει το νησί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Φωτό via manessistravel.gr

Το Καστελόριζο ή Μεγίστη κατοικείται από τη νεολιθική εποχή και όταν έφτασαν σε αυτό οι Δωριείς του έδωσαν το δεύτερο όνομά του, καθώς ξεχώριζε από τα υπόλοιπα μικρά νησιά γύρω του.

Το νησί είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό τους και την παρέα τους, αφού προσφέρει μία μοναδική αίσθηση του χρόνου, που όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να νιώσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. 

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν λοιπόν ανοιξιάτικη εκδρομή για το πανέμορφο αυτό μέρος με τις αναχωρήσεις να είναι στις 20/5 και την τιμή του πακέτου να ξεκινά από 376€ (4 ημέρες / 3 νύχτες).

Φωτό via manessistravel.gr

Πληροφορίες πακέτου

4 μέρες αεροπορικώς Καστελόριζο - Γαλάζια σπηλιά - Νησάκι της Κυράς της Ρω - Παραλία Αγίου Γεωργίου - Μεγάλα Χωράφια - Λαογραφικό Μουσείο. Διαμονή στο Megisti Hotel 4* με πρωινό και ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την ανοιξιάτικη εκδρομή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ