Jamie Dornan: Ο γοητευτικός «Mr Grey» γιόρτασε τα 40 με ροντέο, ντυμένος σαν καουμπόης - δείτε το βίντεο

Είχε τα γενέθλιά του

O Jamie Dornan έγινε 40 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του με άκρως διασκεδαστικό τρόπο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο «Mr Gey» κάνει ροντέο πάνω σε ένα μηχανικό ταύρο, έχοντας παράλληλα την κατάλληλη ενδυμασία, αφού φορά ένα καουμπόικο καπέλο, τζάκετ και το τζιν του.

 

 

Μάλιστα κατάφερε να κρατηθεί για τουλάχιστον οκτώ δευτερόλεπτα πριν πεταχτεί στον φουσκωτό στυλό, καθώς οι φίλοι του ακούγονται να τον επευφημούν. «Αυτά είναι τα 40» έγραψε ο Ιρλανδός ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Το ροντέο στην αυλή του έρχεται μετά από μια μεγάλη χρονιά για τον Dornan ο οποίος έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για την ερμηνεία του στην ταινία Belfast.

Ο ίδιος, πριν λίγο καιρό, είχε μιλήσει στο People για την δουλειά του στην ημι-αυτοβιογραφική ταινία του συγγραφέα/σκηνοθέτη Kenneth Branagh.

Η ταινία εξιστορεί τη ζωή μιας οικογένειας της εργατικής τάξης και ακολουθεί τα παιδικά χρόνια του μικρού γιου τους, κατά τη διάρκεια της αναταραχής, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Είμαι από το Μπέλφαστ. Οι περισσότεροι από εμάς, εκτός της Τζούντι Ντεντς, είμαστε από την Ιρλανδία. Όλοι έχουμε μια πολύ ισχυρή σύνδεση με αυτό. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι υπήρξαν μέρες, ιδιαίτερα προς το τέλος που όλοι νιώσαμε τόσο πολύ σαν οικογένεια, πραγματικά το κάναμε» είχε πει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ