Ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα σήμερα είναι σούπερ δυναμική, με ισχυρή ενέργεια, αλλά & μπόλικη δόση εκνευρισμού & παρόρμησης

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Αν και η Σελήνη βρίσκεται στο πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, οι όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία και ταυτόχρονα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού κάνουν τη μέρα σούπερ δυναμική, με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με μια Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στους Διδύμους βρίσκεται σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, οι πολύ δυναμικές όψεις που δημιουργεί στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Βέβαια σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική, καθώς o Άρης από τους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη, όταν μιλάμε για Ουρανό μιλάμε για απρόοπτα κι αυτά είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο της Τετάρτης. Oι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ