«Βίντεο ντοκουμέντο» από το Met Gala: Σφυρίγματα, ιαχές θριάμβου από παπαράτσι & κοινό στη θέα της συγκλό Blake Lively

Η αντίδραση του συζύγου της έγινε viral!

Η Blake Lively με τον σύζυγός της Ryan Reynolds ήταν δύο από τους οικοδεσπότες του φετινού Met Gala, με την ηθοποιό να εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί με την υπέροχη Versace τουαλέτα της.

Η εμφάνιση της 34χρονης ήταν εμπνευσμένη από το Άγαλμα της Ελευθερίας καθώς και από την αρχιτεκτονική της Νέα Υόρκης. 

«Κοίταξα την αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης για αυτό το event και μου άρεσαν οι χάλκινες πατίνες», είπε στο Entertainment Tonight προσθέτοντας: «Ρώτησα τον Versace αν μπορούσαμε να το κάνουμε και μου είπαν, "Θεέ μου, εντάξει, ας προσπαθήσουμε!" Και το κάναμε».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φτάνοντας στο κόκκινο χαλί κοινό και παπαράτσι αποθέωσαν την ηθοποιό, η οποία τους επιφύλαξε μια έκπληξη.

Βλέπετε η Lively εμφανίστηκε αρχικά με μια αστραφτερή χάλικη art deco τουαλέτα η οποία είχε ένα μεγάλο φιόγκο.

Όταν ανέβαινε λοιπόν τα σκαλιά οι συνεργάτες της ήρθαν να την βοηθήσουν να λύσει τον φιόγκο, αποκαλύπτοντας μια υπέροχη ουρά σε γαλάζιους τόνους.

 

 

Όπως θα δείτε και στα βίντεο, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να σφυρίζει, ενώ οι φωτογράφοι παράλληλα φώναζαν στην ηθοποιό να γυρίσει προς το μέρος τους για να την αποθανατίσουν.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε βέβαια είναι η αντίδραση του συζύγου της, που έγινε viral, όπως άλλωστε και τα βίντεο με την μεταμόρφωση.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του

O 45χρονος σταρ βρισκόταν στην κορυφή της σκάλας, όσο η ομάδα της Blake προσπαθούσε να την βοηθήσει με το φόρεμά της. Ο Reynolds κοιτούσε με θαυμασμό την μητέρα των τριών παιδιών τους, ενώ φάνηκε και ο ίδιος να μένει έκπληκτος με την αλλαγή της τουαλέτας της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Twitter παρά πολλοί χρήστες δημοσίευσαν αποσπάσματα από την είσοδο του διάσημου ζεύγους στο Met Gala και έγραψαν σχόλια όπως «όλοι χρειάζονται έναν cheerleader σαν τον Ryal Reynolds. Η αντίδρασή του ήταν ανεκτίμητη».

«Θεε μου, ο τρόπος που την κοιτάει» έγραψε κάποιος άλλος, ενώ σε ένα τρίτο σχόλιο διαβάζουμε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον θεό που δημιούργησε αυτό το ζευγάρι».

Η Blake και ο Ryan συναντήθηκαν για πρώτη φορά  στην ταινία δράσης της DC «Green Lantern».  «Συνάντησα τον Blake στην πιο σκοτεινή πτυχή, στον πρωκτό του σύμπαντος που ονομάζεται Green Lantern» θα πει ο Reynolds στο podcast του SmartLess 11 χρόνια αργότερα.

Τίποτα δεν συνέβη όμως μεταξύ τους, καθώς και οι δυο τους ήταν τότε σε σχέση με άλλα άτομα - η Blake με τον συμπρωταγωνιστή της από το Gossip Girl, Penn Badgley και ο Rayn με την τότε σύζυγό του, Scarlett Johansson. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ηθοποιό, έγιναν φίλοι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡ (@badgleyngoldberg)

 

 

 

Συναντήθηκαν ξανά σε ένα διπλό ραντεβού - με διαφορετικούς παρτενέρ - για το οποίοα ργότερα ο Ryan θα πει ότι ήταν λίγο «άβολο» αφού η χημεία μευαξύ τους ήταν εμφανής. Τελικά άρχισαν να βγαίνουν  και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lily (@devilswardrobe)

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 σε μια μυστική γαμήλια τελετή στη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με το harpersbazaar.com. 

Η Blake - η οποία το 2011 έβγαινε για μερικούς μήνες και με τον Leonardo Di Cprio! - έχει αποκτήσει τρεις κόρες με τον Ryan Reynolds, την 7χρονη James, την 2χρονη Betty και την 5χρονη Inez.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ